x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kitty si Adi Mutu se pregatesc de nunta

Kitty si Adi Mutu se pregatesc de nunta

02 Feb 2004   •   00:00

Toata lumea a ramas cu gura cascata cand a auzit de povestea de dragoste dintre Adrian Mutu si Kitty Cepraga. Dezvaluirea incendiara a luat pe nepregatite atat familia Mutu, cat si familia Cepraga.

Ziaristii au tabarat pe parintii amorezilor, pentru a afla mai multe detalii legate de idila anului 2004. Revenim cu noi informatii despre relatia cuplului Mutu - Cepraga, care ar putea deveni, cu succes, subiect de telenovela. Kitty a marturisit ca il iubeste pe Mutu, sustin surse apropiate celor doi.

El, fotbalist celebru, atacant la Chelsea, una dintre cele mai puternice echipe ale Europei. Ea, prezentatoare cu fulgi la MTV si petitoare la TVR. Amandoi sunt tineri, frumosi si... amatori de poezie.

INTRODUCERE. Daca Mutu este fan Eminescu, Kitty scrie singura versuri romantice. El, baiat de conditie modesta, care a reusit sa-si vanda pe bani buni talentul. Ea, avida de celebritate, este unica fiica a unei familii de intelectuali. Amandoi au fost initiati de timpuriu in tainele amorului. Numai soarta le-a stat impotriva de nu s-au inta lnit pana la sfarsitul anului trecut. Kitty a facut o vizita in Regatul Unit, unde, intampla tor, a dat nas in nas cu Mutu. Fotbalistul a trecut repede la atac si a invitat-o pe frumoasa blonda la petrecerea de ziua lui, la 8 ianuarie. Vedeta Televiziunii Romane a trebuit sa se intoarca in tara, pentru a prezenta programul de Revelion. De la prietenii ei am aflat ca telefoanele pe care si le-au dat in tot acest timp au facut sa para mai scurta distanta dintre Romania si Anglia. Dupa ce si-a indeplinit sarcinile, Cepraga a dat curs ofertei lui Mutu. Si-a facut bagajele si s-a imbarcat in avion cu destinat ia Londra.

CUPRINS. S-au vazut, s-au placut si au hotarat sa petreaca mai mult timp impreuna. Mai precis, pana pe 25 ianuarie, ziua in care Adrian a fost nevoit sa plece cu Chelsea in miniturneul din Spania. Protejati de ceata londoneza, au trait zece zile ca-n povesti. Kitty a fost plimbata pe malurile Tamisei intr-o limuzina inchiriata cu 1.000 de lire pe zi. Cu siguranta, are ce povesti nepotilor: Mutu i-a facut cunostinta cu celebrul Eros Ramazzotti. In jurul datei de 13 ianuarie, canta retul a venit la Londra pentru a filma un videoclip si a luat cina intr-un restaurant din centrul orasului, impreuna cu Mutu si noua lui iubita. Curios este faptul ca eroii acestei povesti nu au fost surprinsi de papparazzii britanici, desi Mutu apare constant in tabloidele din Insula. Chiar in decembrie, fotbalistul a fost fotografiat intr-un magazin din Londra, cand era insotit de o blonda. Ziaristii au crezut atunci ca e vorba de Diana Munteanu, fosta colega de la MTV a lui Kitty. Pana la urma, Diana nu a negat degeaba presupusa relatie cu Mutu. De fapt, blonda de langa fotbalist era Kitty Cepraga!

INCHEIERE. Din surse apropiate cuplului am aflat ca Adrian si Kitty vor face publica, in curand, povestea lor de dragoste. Daca el se multumes te doar sa confirme relatia cu Kitty, ea merge mai departe si declara, dupa doar cateva saptamani, ca il iubeste. Contactati telefonic, pa- rintii lor au refuzat sa faca pronosticuri asupra viitorului noului cuplu. Cu toate acestea, prieteni apropiati sustin ca sunt facuti unul pentru altul si ca au sanse foarte mari sa se casatoreasca. Nu ne mai ramane decat sa asteptam ca fosta prezentatoare a emisiunii "Bine ai venit la nunta ta!" sa ne invite la propria nunta.

"Kitty este cu siguranta una dintre vedetele autohtone care au reusit sa atraga atentia publicului prin stilul propriu, foarte usor de recunoscut. Relatia noastra in cadrul MTV a fost una profesionala, fara insa ca acest lucru sa implice neaparat si prietenie. Relatiile amoroase ale lui Kitty nu reprezinta un subiect de interes pentru mine. Ce pot sa spun sigur este ca asa-zisul "cuplu" Diana - Mutu nu a existat" Diana Munteanu

(DANA ANDRONIE, DANA CIOBANU)

×
Subiecte în articol: antimonden mutu kitty