x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kripton canta muzica irlandeza

Kripton canta muzica irlandeza

24 Noi 2004   •   00:00

ACTIVITATE - Eugen Mihaescu are Acoustic Park

Eugen Mihaescu se poate mandri cu faptul ca a "mosit" la viata lui doua formatii. Doua proiecte total diferite, dar care il au pe el ca numitor comun.
ROXANA I. ANCUTA

TRUPA. Eugen Mihaescu, alaturi de cei sase membri Acoustic Park
Unul dintre proiectele renumitului chitarist este deja foarte bine cunoscut: trupa Krypton, pe care a fondat-o acum aproape 20 de ani. Cel de-al doilea proiect abia s-a "nascut" si se numeste Acoustic Park, o trupa noua, de soft irish rock, formata tot sub indrumarea lui Eugen.

In noul grup muzical, Mihaescu apare in ipostaza de solist vocal. De altfel, este o revenire a artistului la o mai veche dragoste. In vremurile de inceput alte trupei Krypton, Eugen a cantat si cu vocea. "Krypton si Acoustic Park sunt doua proiecte care vor functiona in paralel. Pot sa spun ca sunt un tata care-mi iubesc toti copiii. Ambele proiecte imi sunt dragi. Mi-am dorit sa abordez si un alt gen de muzica, mult mai calda si mai armonioasa si, prin urmare, am infiintat Acoustic Park", spune Mihaescu.

STUDENTI LA CONSERVATOR. Din formatie mai fac parte patru fete si un baiat, toti studenti la Conservator, si Gabriel Golescu, cofondatorul formatiei Krypton, care, dupa o lunga pribegie prin lume, a revenit, de curand, in Romania. Golescu a cantat si cu VH2, insa a renuntat la grupul condus de Mihai Pocorschi pentru a presta in Acoustic Park. "In formatie avem doua viori, un violoncel, un fluier irlandez, o viola si chitare."

MARILE SPERANTE. Mihaescu nu a pierdut vremea, astfel ca deja s-a filmat primul videoclip, pentru "Pariu cu inima", piesa care da si titlul albumului. "Filmarile au avut loc intr-un palat parasit din provincie, iar povestea clipului se aseamana cu «Marile Sperante»." Albumul de debut semnat Acoustic Park se va lansa pe piata in prima jumatate a lunii decembrie.
×
Subiecte în articol: antimonden acoustic park