x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Krishna și Rukmini, cuplul în vogă al anilor 2000. Schimbările prin care au trecut de-a lungul anilor

Krishna și Rukmini, cuplul în vogă al anilor 2000. Schimbările prin care au trecut de-a lungul anilor

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   19:15
Krishna și Rukmini, cuplul în vogă al anilor 2000. Schimbările prin care au trecut de-a lungul anilor
Sursa foto: Facebook

Krishna și Rukmini au fost în vogă în anii 2000. Ei alcătuiau un cuplu atipic pe scenă și în viața de zi cu zi. Ulterior, artiștii au decis să se retragă din viața publică.

Cei doi au devenit celebri în anii 2000, cântând muzică indiană. Piesele lor erau foarte îndrăgite de fani. 

Ei au format o trupă cunoscută dar erau un cuplu și în viața privată. Au rezistat un deceniu împreună și au câștigat mulți bani.  Deși fanii lor așteptau să se căsătorească, Krishna și Rukmini s-au despărțit și și-au refăcut viețile alături de alte persoane.

Cei doi au fost un cuplu atipic. Atunci când a venit cererea în căsătorie, Rukmini și-a refuzat partenerul de viață, în direct, în cadrul unei emisiuni.

La scurt timp după acel moment, Krishna și Rukmini s-au despărțit. Cântăreața nu a mai putut urca pe scenă solo, după ce fostul iubit a anunțat că nu mai este de acord să-i cânte piesele. S-au retras din spațiul public și nu au mai apărut în fața fanilor.

Odată cu trecerea anilor, Cristina Kukmini și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și părea că totul merge bine în viața sa. Hainele reprezentative au rămas doar o amintire și au fost înlocuite cu ținutele obișnuite. În urmă cu 7 ani, Rukmini a devenit mămica unui copil sănătos și s-a dedicat vieții de familie.

Pe de altă parte, Krishna - Cristinel Ichim, a cochetat cu muzica în continuare. În urmă cu mai mulți ani, a apărut alături de Codruța Filip.

Foștii îndrăgostiți s-au gândit să înființeze o nouă trupă, mai ales că erau în relații bune dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: krishna rukumi