x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kuala Lumpur - Nunta cu gemeni

Kuala Lumpur - Nunta cu gemeni

de Adriana V. Paduraru    |    07 Dec 2005   •   00:00
Kuala Lumpur - Nunta cu gemeni

Distractia a fost de doua ori mai mare la o nunta din Malayezia, unde doua perechi de gemeni si-au jurat credinta vesnica. Nu numai cei care s-au casatorit au fost gemeni, ci si cavalerii si domnisoarele de onoare si fetitele care au tinut florile.

Kuala Lumpur - Nunta cu gemeni

Distractia a fost de doua ori mai mare la o nunta din Malayezia, unde doua perechi de gemeni si-au jurat credinta vesnica, relateaza Rompres. Nu numai cei care s-au casatorit au fost gemeni, ci si cavalerii si domnisoarele de onoare si fetitele care au tinut florile. Parintii gemenelor mirese, Zeenat Begam Sawai Hamid si Zannat Begam Sawai Hamid (foto), in varsta de 23 de ani, au promis la nasterea acestora ca le vor casatori cu gemenii Hasan Mohammed Yusof si Husen Mohammed Yusof (26 de ani), fii celor mai buni prieteni de familie.

Studiu - Francezii prefera brunetele

Aproximativ 53% din francezi prefera femeile brunete si plinute, actrita italiana Monica Belluci fiind pe primul loc al celor mai atragatoare femei din punct de vedere fizic, indica un sondaj citat de AFP. Doar 28% din francezii chestionati prefera blondele si 6% - roscatele. Potrivit aceluiasi sondaj, 43% din urmasii lui Adam afirma ca prefera femeile plinute si 39% - pe cele zvelte. Cu toate acestea, jumatate din barbatii intervievati spune ca prefera sa aiba relatii sexuale cu femei zvelte si 33 % cu femei plinute.

Veste - Adam Sandler va fi tatic

Actorul american Adam Sandler, cunoscut si pentru rolul din Big Daddy, va deveni tatic si in viata reala, intrucat a aflat de curand ca sotia sa, Jackie, este insarcinata.

Primul copil al celor doi - care sunt casatoriti de sapte ani - este asteptat sa vina pe lume in primavara anului 2006.

In joaca - A incendiat o biserica

O fetita de 13 ani din Polonia a distrus o biserica din lemn din secolul al XIV-lea dupa ce s-a jucat cu chibriturile in interiorul edificiului, la Nowogard (nord-vestul tarii), relateaza AFP. Fetita a dat foc unor panze de paianjen in apropierea unui colt retras in care se aflau hartii si produse inflamabile, a povestit Daniel Rak, purtator de cuvant al Politiei locale. Incendiul a devastat acoperisul, a distrus orga care data din secolul al IX-lea si a provocat prabusirea clopotnitei bisericii aflate pe lista monumentelor istorice poloneze.

Voce - Sir Connery, in desene animate

Sir Sean Connery va fi vocea unui personaj de desen animat. Fostul James Bond va fi un veterinar excentric care isi desfasoara activitatea intr-o localitate scotiana. Alaturi de Connery mai sunt distribuiti in desenul animat de scurt metraj Alan Cumming, Miriam Margolyes, Gail Porter si Ford Kiernan. Filmul va fi finalizat vara viitoare si a fost inscris la cateva festivaluri de specialitate.
×
Subiecte în articol: antimonden