x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La câteva săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată, Britney Spears ia o pauză de la social media

La câteva săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată, Britney Spears ia o pauză de la social media

25 Apr 2022   •   17:50
La câteva săptămâni după ce a anunțat că e însărcinată, Britney Spears ia o pauză de la social media
Sursa foto: Britney Spears/a3

La câteva săptămâni după ce a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil, Britney Spears spune că ia o pauză de la rețelele de socialuizare.

Vedeta pop în vârstă de 40 de ani a dezvăluit duminică, într-o postare pe Instagram, că va face un pas înapoi „pentru o vreme".

„Voi lua o pauză în social media pentru o perioadă de timp!!!", a scris ea pe Instagram: „Vă trimit dragostea mea și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți".

Interpreta hit-ului „Piece of Me" și-a însoțit mesajul cu un videoclip cu un bebeluș care se relaxează pe un scaun, purtând ochelari de soare în formă de inimă, un halat pufos și bigudiuri roz în păr, notează CNN.

În timp ce Spears și-a ținut la curent în mod regulat cei 40,9 milioane de urmăritori de pe Instagram, ea nu a mai postat pe Twitter din ianuarie. De altfel, Spears a folosit cu regularitate rețelele de socializare de-a lungul anilor pentru a-și ține fanii la curent cu viața sa personală, pentru a aborda relațiile sale familiale distruse și pentru a vorbi despre cei 13 ani de tutelă, foarte mediatizați, care s-au încheiat anul trecut.

La începutul acestei luni, Spears și partenerul Sam Asghari au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună. Spears a declarat anterior că tatăl ei, care i-a fost tutore timp de 13 ani, a forțat-o să folosească metode contraceptive.

Cântăreața a vorbit, de asemenea, cu sinceritate despre experiența ei anterioară cu depresia perinatală, descriind-o ca fiind „absolut oribilă" și adăugând că „femeile nu vorbeau despre asta pe atunci".

„De data aceasta voi face yoga în fiecare zi", le-a spus ea fanilor.

Spears are doi copii, Sean și Jayden, cu fostul soț Kevin Federline.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: britney spears