x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Libertate - Erectia l-a scapat de puscarie

Libertate - Erectia l-a scapat de puscarie

de Adriana V. Paduraru    |    11 Mar 2006   •   00:00

11 martie 2006

Zeta-Jones, bucatareasa


Actrita Catherine Zeta-Jones a lucrat "sub acoperire" intr-un restaurant din New York. Sotia lui Michael Douglas se "antreneaza" pentru filmul "Mostly Martha", unde interpreteaza rolul unui bucatar-sef. "Modelul" Michael White (adevaratul bucatar-sef al restaurantului) este foarte multumit de activitatea actritei.

Decizie - Ferma Neverland va fi inchisa


Autoritatile din California au dispus inchiderea domeniului Neverland al starului Michael Jackson, pentru ca acesta nu si-a mai platit angajatii si nici asigurarile acestora. Cantaretul a fost amendat cu 169.000 de dolari, pentru ca nu a platit cel putin 30 de membri ai personalului, din luna decembrie, si pentru ca nu a achitat nici asigurarile acestora, din luna ianuarie. Animalele de la gradina zoologica de pe domeniul sau vor fi ingrijite de autoritati. Michael Jackson locuieste in Bahrain de cand a fost achitat de acuzatiile de abuz sexual asupra unui minor, in iunie, anul trecut.

Amsterdam - "Atletism" pe tocuri cui


Pe Hoofdstraat (o importanta artera de shopping din Amsterdam) s-a desfasurat o cursa mai putin obisnuita. Aproximativ 150 de concurente - printre care s-a numarat si un barbat - au alergat 75 de metri pe strada pietruita, purtand tocuri de 8 centrimetri. Competitia a fost castigata de Nancy Karels (20 de ani). Surprinzator, tanara a declarat ca n-a purtat niciodata tocuri. Giel Beelen, singurul urmas al lui Adam participant la intrecere, este DJ la un post de radio local. Ca sa fie sigur ca nu pateste nimic, Beelen a purtat pe parcursul cursei, cotiere, genunchere si casca de protectie. Premiul pus la bataie au fost haine in valoare de aproximativ 7.000 de lire sterline.

Libertate - Erectia l-a scapat de puscarie


Un hot din Germania a scapat de inchisoare, intrucat suferea de o erectie permanenta, relateaza Rompres. Maurice Baumann, 32 de ani, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru ca a spart mai multe case din Bielefeld. El a reusit insa sa scape de inchisoare dupa ce a fost internat in spital, cu diagnosticul: priapism. Dupa un tratament de o saptamana, medicii au recunoscut ca nu au reusit sa rezolve "decat pe jumatate" problema barbatului. In acest context, tribunalul a hotarat ca barbatul poate ramane in libertate pana cand isi va "reveni".

Pereche - Harrison Ford s-a logodit cu Ally McBeal


La Hollywood umbla zvonul ca Harrison Ford i-a cerut mana femeii alaturi de care si-a petrecut ultimii patru ani din viata, actrita Calista Flockhart, la un mic dejun intim. Conform saptamanalului american In Touch, starul din Indiana Jones ar fi ascuns un inel cu un diamant de doua carate in punga cu croissante. Purtatorul de cuvant al actritei Calista Flockhart (cunoscuta din serialul "Ally McBeal") a dezmintit insa aceasta informatie, sustinand ca cei doi nu si-au facut inca planuri de casatorie pentru viitorul apropiat.


PETA ia apararea animalelor de circ


Amy Jannette, o activista PETA, si-a pictat trupul in tigru si s-a inchis intr-o cusca in Times Sqare din New York. Asociatia care lupta pentru drepturile animalelor vor sa atraga astfel atentia asupra utilizarii animalelor exotice in numerele de circ. Principalul vizat este Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

×
Subiecte în articol: antimonden