x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lord Of The Dance ora 20.00, sold out

Lord Of The Dance ora 20.00, sold out

de Alex Revenco    |    05 Mar 2014   •   19:31
Lord Of The Dance ora 20.00, sold out

Pentru cei care vor să vadă Lord Of The Dance mai pot să-şi procure bilete doar la 'matineu' (ora 16.00). Asta pentru că show-ul de la ora 20.00 are toate biletele epuizate, au anunţat organizatorii- Project Events.

Faimoasa trupă de dans din Irlanda este  supranumită “o minune a lumii moderne”, tocmai pentru că, de fiecare dată, susţine  spectacole cu casa închisă.

Organizatorii au mai ţinut să precizeze: “cei care doresc să vada cel mai grandios show din istoria divertismentului ar trebui să se grăbească deoarece şi biletele pentru reprezentaţia de la ora 16.00 se vând in ritm accelerat”.

Acestea au preţuri cuprinse între 100 de lei şi 350 de lei, Fiind disponibile în Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFandin staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe următoarele site-uri: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro.


×
Subiecte în articol: Lord of The Dance