x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lori, o diva de epoca

Lori, o diva de epoca

de Catalina Iancu    |    29 Iun 2005   •   00:00
Lori, o diva de epoca

Se inmultesc barurile de fite in Capitala. Luni seara, Bulevardul Unirii a devenit pentru cateva ore celebrul Walk of Fame. Loredana a venit la lansarea "Beverly Hills Bar" aratand ca o diva din anii ’50. "Fata cu sosete de diamant" a sustinut un recital, iar Marian Ionescu a urmarit-o de aproape.

Lansarea celui mai "american" bar din Bucuresti a scos vedetele din casa. Am putut sa-i "calcam" in picioare pe Brad Pitt, Demi Moore sau Julia Roberts, numele lor fiind scrise pe podea, iar pe pereti erau afise cu vedetele anilor ’50. Gazda, Nora Seroussi, a avut inspiratia s-o invite la deschidere si pe prietena sa, Ica Zaman.
Fosta directoare artistica a Circului a facut instructie cu barmanii si cu ospataritele, dandu-le indicatii numai din priviri. La taierea panglicii a pus mana si primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, care parea c-a venit mai degraba in inspectie. Momentul culminant al serii l-a constituit aparitia Loredanei. Diva inamorata si-a facut intrarea in scena coborand dintr-un Ford de epoca, imbracata cu o rochie alba, gen Marilyn Monroe.

CINE CU CINE A VENIT LA PETRECERE
Printre cei care au semnat condica de prezenta s-au numarat Peter Imre, Razvan Ciobanu, Mihai Albu impreuna cu sotia, Gianina Corondan alaturi de sotul ei, baietii de la Krypton, membrii trupei Directia 5, Cristina Teodorescu, Cove, Ionut Chermenschi alaturi de o noua iubita, Razvan Spiridon, Dan Lazarica si iubita lui, Catinca Roman, Crina Matei si Tora Vasilescu.

INVITATI
Razvan Ciobanu s-a bucurat ca va avea de-acum inainte unde sa-si bea cafeaua, barul fiind in apropierea locuintei sale. Marian Ionescu a ramas pana la sfarsit si chiar a precizat ca asteapta sa vina Loredana, pentru a o urmari indeaproape. Cristina Teodorescu s-a laudat tuturor celor dispusi s-o asculte ca pregateste o surpriza in domeniul televiziunii.

×
Subiecte în articol: antimonden