x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

de Adriana V. Paduraru    |    06 Mai 2006   •   00:00

Rom cu gust de cadavru


Un grup de muncitori care lucrau la restaurarea unei case din Ungaria au descoperit un butoi de rom jamaican. Ei au "degustat" intregul butoi, dandu-si seama abia la final ca inauntru era un cadavru. In urma anchetei s-a stabilit ca trupul apartinea unui diplomat ungar decedat in urma cu 20 de ani in Jamaica.

Australia - Spanzurat intre Rai si Iad


Actorul Gerrard McArthur repeta o scena din piesa "Spanzuratul". Reprezentatiile Companiei Britanice de Teatru "Improbable" au loc la Opera din Sydney, intre 5 mai si 3 iunie. Piesa are in centrul atentiei un arhitect din Evul Mediu care doreste sa construiasca cea mai mare catedrala, insa sfarseste spanzurat intre Rai si Iad.

Hollywood - Salarii mai mici


Dupa multi ani in care vedetele hollywodiene au primit sume fabuloase pentru prestatiile lor, salariile lor se vor micsora deoarece costurile de productie sunt din ce in ce mai mari, transmite Reuters. Topul pretentiosilor e alcatuit din Jim Carrey, Nicole Kidman, Will Ferrell si Eddie Murphy, care cer peste 25 de milioane de dolari pentru un film.

Budapesta - Note de plata exorbitante


Ospatarii ungari au doborat un "record profesional". Recent, unui turist strain i-a fost prezentata o nota de plata intr-un bar de noapte conform careia consumase un pahar cu vin in valoare de 2.000 de euro. Clientul "s-a dezmeticit" imediat si, refuzand categoric sa plateasca, a chemat politia, relateaza Rompres. In ultima perioada, turistilor straini aflati in restaurante sau baruri din Ungaria li se prezinta note de plata umflate considerabil. Astfel, intalnirea strainilor naivi cu "capodoperele" bucatariei nationale se incheie adesea cu scandal. Au fost cazuri cand, pentru vestitul gulas, s-a cerut peste 300 de dolari.

Heavy-metal - "Iron Man", cea mai buna piesa


Melodia "Iron Man" cantata de Black Sabbath a fost aleasa cea mai buna compozitie heavy-metal a tuturor timpurilor, intr-un top realizat de canalul de televiziune VH2. Locul al doilea a fost ocupat de "Welcome to the Jungle" (Guns N’ Roses), urmata de "Master of Puppets" (Metallica), "Back in Black" (AC/DC) si "You’ve Gotta Another Thing Coming" (Judas Priest).


"Oameni din trecut"


Statuile regizorului american Terry Gillian, expuse in Piata Potsdam din Berlin (Germania), au starnit curiozitatea trecatorilor, care le-au examinat din toate pozitiile. Sculpturile, intitulate "Oameni din trecut", sunt dotate cu monitoare care difuzeaza scene din filme istorice.

×
Subiecte în articol: antimonden