x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

de Adriana V. Paduraru    |    05 Ian 2006   •   00:00
Lume, lume...

Sculpturi la scara mare

Fundatia Cartier pentru Arta Contemporana din Paris gazduieste o expozitie a sculptorului Ron Mueck. Vizitatorii pot admira pana la mijlocul lunii februarie operele artistului originar din Australia. Printre acestea se numara si sculptura "In pat", pe care o puteti vedea in aceasta imagine.

Pupic contra scutece

Ben Affleck a fost nevoit sa-si vanda un sarut pentru a-i cumpara scutece fetitei sale. Actorul a constatat ca si-a uitat portofelul acasa si a fost de acord sa sarute o fana care i-a platit apoi pachetul de scutece. "Daca nu ma duc acasa cu ele, ma omoara nevasta (Jennifer Garner - n.r.)!", le-a spus Ben vanzatoarelor.

Viciu / Zeta-Jones vrea sa se lase de fumat

Catherine Zeta-Jones vrea sa renunte la fumat de dragul celor doi copii pe care ii are cu Michael Douglas. Actrita s-a apucat de fumat in adolescenta. Recent, ea s-a deplasat la Los Angeles cu avionul personal numai ca sa se poata delecta cu o tigara in timpul zborului, pentru ca majoritatea liniilor aeriene are interzis fumatul la bordul aeronavelor.

Actiune - Americanii invata imnul national

Multi americani nu cunosc versurile imnului tarii lor, fapt pentru care cativa cetateni ultrapatrioti au decis sa infiinteze un grup care sa-i ajute pe conationali sa invete versurile si tonalitatea melodiei "The Star-Spangled Banner". Grupul - care se numeste National Anthem Project - a fost inspirat de un sondaj in urma caruia s-a constatat ca 66% dintre americani nu cunosc versurile imnului national. Organizatia va derula acest proiect in 50 de orase din SUA, telul final fiind acela de a convinge NFL (Liga de Fotbal American) sa nu mai angajeze celebritati pentru a canta imnul la Super Bowl, in speranta ca acesta va fi cantat de toti cei prezenti pe stadion si de cei aflati in fata televizoarelor.

Marea Britanie - Menajul ia patru ani din viata

Britanicii consacra in medie trei ani si jumatate din viata sarcinilor domestice, insa diferentele sunt mari intre barbati si femei, primii petrecand doar doi ani si jumatate pentru a face menajul, fata de patru ani alocati acestei sarcini de femei, transmite AFP. Potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie, 40% dintre femei petrec peste 10 ore pe saptamana facand treburi domestice. Diferentele sunt importante si intre femei. Astfel, 15% dintre femeile cu varste de 18-30 de ani consacra mai putin de o ora pe saptamana menajului, in timp ce 15% dintre cele cu varste de 30-40 de ani petrec peste 15 ore pe saptamana facand acest lucru.

Delicatesa - Rozatoare prajite

Un restaurant din orasul Fucheng (Beihai, sud-vestul provinciei chineze Guangxi) are incluse in meniu produse mai... speciale: rozatoare prajite. Restaurantul rezolva astfel doua probleme ale comunitatii: le ofera clientilor adevatate delicatese si scapa de orasul de invazia de soareci cu care se confrunta de ceva vreme.

Aglomeratie - Jordan vrea elicopter

Celebrul fotomodel Jordan ia lectii de pilotaj, intrucat vrea sa-si cumpere un elicopter. "Din cauza aglomeratiei, intarzii mereu la intalniri, asa ca imi voi lua un elicopter pentru a scapa de blocajele din trafic", a declarat Jordan. Peter Andre, sotul fotomodelului, a avut grija sa-i ofere drept cadou de Craciun lectiile de pilotaj.
×
Subiecte în articol: antimonden