x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

14 Dec 2005   •   00:00

Prezervative cu cocaina


Un liberian a fost arestat la granita norvegiano-suedeza dupa ce s-a descoperit ca in stomacul individului se afla aproximativ un kilogram de cocaina, ascunsa in 100 de prezervative. Barbatului, retinut pentru interogatoriu, i s-a facut rau, astfel ca autoritatile au gasit "marfa".


Invatacel - Shakira are profesor personal de istorie


Shakira s-a hotarat sa nu se mai iroseasca in fel de fel de activitati fara valoare, motiv pentru care si-a angajat un profesor de istorie personal. Shakira doreste ca profesorul sa-i ofere toate detalii despre cultura si obiceiurile din zonele pe care le viziteaza in timpul calatoriilor sale. Cantareata, in varsta de 28 de ani, si despre care se spune ca ar avea un IQ de 140 - vorbeste fluent mai multe limbi: spaniola, portugheza si engleza. De curand, ea a inceput sa ia si lectii de sculptura.

Londra - N-a avut erectie pana la 33 de ani


Britanicul Lawrence Koomson, medic londonez, este probabil singurul barbat care la varsta de 33 de ani... n-a trecut prin perioada pubertatii. Inca! Nu doar ca Lawrence Koomson n-a avut acnee in viata lui, dar nu stie nici macar ce-i aia erectie, motiv pentru care specialistii il caracterizeaza ca pe un "barbat in corpul unui baietel de 12 ani." Medicul sufera de sindromul Kallmann, o boala rara care se manifesta in special la barbati. Din cauza ca functiile hipotalamusului sunt afectate se produce un puternic dezechilibru hormonal, corpul nu produce testosteron, fiind impiedicata declansarea pubertatii. Exista si cazuri rare, in care sindromul Kallmann afecteaza si femeile. Pe langa intarzierea pubertatii sindromul cauzeaza si lipsa mirosului la pacientii afectati.

Premiera - Nas recuperat din stomacul cainelui


O echipa de chirurgi plasticieni cehi au reusit recent o performanta unica in lume. Ei au pus la loc nasul unui baietel de 11 ani, dupa ce acesta din urma fusese muscat de cainele unui vecin. Ceea ce face operatia o performanta unica nu reprezinta operatia in sine, ci faptul ca nasul a fost recuperat din stomacul cainelui, dupa ce zacuse acolo pret de doua ore. Desi nasul nu se prezenta intr-o stare excelenta, chirurgul Jiri Vesely, seful echipei, a declarat ca primele 10 zile, critice dupa operatie, au trecut fara probleme.

Bizar - G. Michael si Lady D, posibili amanti


Pop-starul George Michael a iesit in sfarsit la rampa cu o declaratie bomba: printesa Diana ar fi fost atrasa de el, la un moment dat. Cei doi au fost, la un moment dat, pe punctul de-a incepe o relatie. "S-au intamplat anumite lucruri care mi-au confirmat ca era atrasa de mine. Nu exista nici o indoiala", sustine starul. "Am fost aproape de a fi impreuna, in contextul unei calatorii cu vaporul la St. Tropez. Urma sa fiu si eu pe acel vapor, dar pana la urma nu m-am mai dus. Sunt fericit ca s-a intamplat asa, altfel relatia ar fi murit imediat dupa ce ne-am fi cunoscut mai bine", crede George Michael.


Pretentii - Stripteusele australience sunt scumpe


Patronii de cluburi de stiptease din Australia se confrunta cu o revolta publica a angajatelor, nemultumite de conditiile de lucru si de remuneratia primita. Sindicatul artistelor de striptease din Australia a inaintat o actiune Comisiei muncii din Melbourne pentru a face cunoscute revendicarile a circa 300 de angajate. Ele cer 200 de euro pentru trei minute de dans pe genunchii clientilor, 360 de dolari pentru un dans la bustul gol si 510 dolari pentru un dans "integral" de trei minute. Au cerut, de asemenea, ca in schimbul dansurilor pe masa, care dureaza un sfert de ora, stripteusele sa primeasca 1.960 de dolari, iar chelneritele topless sa beneficieze de un tarif de 825 de dolari pe ora.

Rubrica realizata de Miruna Mihalcea
×
Subiecte în articol: antimonden