x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

de Miruna Mihalcea    |    26 Oct 2005   •   00:00
Lume, lume...

Vrajitoarele de Halloween

Curtea francezilor Clovis si a lui Pierrette, din St. Andre de Cubzac, Gironde, e decorata cu vrajitoare pe post de sperietori de ciori, in asteptarea sarbatorii de Halloween. In fiecare an, cei doi sarbatoresc astfel in amintirea fermei lor de dovleci.

Kate Moss scrie poezii

Supermodelul britanic Kate Moss s-a internat pentru o luna de zile intr-o clinica de dezintoxicare foarte selecta din SUA si scrie poezii in timpul tratamentului, ca sa se destinda. Dupa ce le asterne pe hartie, Kate ii citeste versurile iubitului ei, Pete Doherty, la telefon.

Haituit - George Clooney, sinucigas

Actorul George Clooney a marturisit ca a vrut sa se sinucida dupa ce a avut un accident pe platourile de filmare, relateaza site-ul Ananova. "Am avut dureri insuportabile. La un moment dat, am avut impresia ca trebuie sa ma sinucid, pentru ca nu mai puteam trai asa." Ca sa-si justifice intentiile sinucigase, starul s-a plans ca trece prin cea mai grea perioada din viata sa. "Cumnatul meu a murit in urma unui atac de cord la 45 de ani, iar bunica mea, dupa ce a cazut si si-a rupt soldul, a murit vara trecuta. Apoi, mi-a murit si cainele, dupa ce a fost atacat de un sarpe cu clopotei", a precizat starul.

Banuieli - Sotii Beckham, scientologi?

Victoria Beckham a alimentat recent zvonurile potrivit carora ea si sotul ei, David Beckham, s-ar fi convertit la cultul scientologic, dupa ce a fost vazuta citind o carte a controversatei religii. Sotii Beckham au o stransa legatura de prietenie cu Tom Cruise, unul dintre cei mai cunoscuti adepti ai acestui cult. Logodnica lui Cruise i-a recomandat fostei "Spice" cartea "Sfaturi pentru boli si lovituri", bazata pe lucrarile fondatorului cultului scientologic, dupa ce aceasta a auzit ca Romeo, fiul Victoriei, are probleme de sanatate. Fotbalistul britanic si sotia lui au mai fost banuiti ca sunt noi adepti ai cultului dupa ce anul trecut au fost vazuti purtand bratari rosii, simbol Kabbalah.

Record - Kebab de 2.000 de kilograme

Patronul unui restaurant din portul Patras, vestul Greciei, va intra in Cartea Recordurilor pentru prepararea celui mai mare kebab din lume, relateaza site-ul Independent Online, consultat de Rompres.

Potrivit sursei citate, Costas Dasios a rumenit un kebab din carne de porc ce cantareste 1.850 de kilograme.

Pentru condimentarea kebabului au fost folosite 150 de kilograme de mirodenii si 100 de sare. Actualul record este detinut de proprietarul unui restaurant din Cipru care, in 2001, a gatit un kebab ce cantarea 1.503 kilograme si masura 1,51 de metri in inaltime.

Reprofilare - Ricky Martin se pricepe la masaj

Cantaretul a dezvaluit ca a vrut sa renunte la muzica in favoarea meseriei de maseur, cu atat mai mult cu cat a urmat si cursuri de specialitate. "Eram in trupa Menudo si ma plictisisem de showbiz, asa ca m-am gandit sa ma fac maseur." Cea care l-a convins insa ca locul lui e pe scena si nu intr-un salon de infrumusetare a fost mama lui.

Amenda - Turista goala pangareste lacul sfant

O turista finlandeza risca trei luni de inchisoare pentru ca a facut baie, dezbracata, intr-un lac sfant din India. Politia sustine ca gestul turistei de a se scalda in lacul Pushkar, din regiunea Rajasthan, a starnit indignarea preotilor si a localnicilor. Conform legilor din India, un turist poate fi condamnat la trei luni de inchisoare sau poate primi o amenda consistenta.

Protectie - Airbaguri pentru motociclete

O companie din Santiago de Chile a inventat un model special de geci. Luis Valenzuela, responsabilul companiei United Motors, sustine ca gecile au in interior mai multe perne de aer care pot proteja toata partea superioara a corpului. Ineditele airbaguri au fost testate si a fost confirmat gradul de protectie ridicat pe care-l ofera.
×
Subiecte în articol: antimonden