x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

30 Iul 2005   •   00:00
Lume, lume...

Bono si Tina, o familie fericita

Tina este o femela hipopotam in varsta de 10 ani. In urma cu doua saptamani, ea a adus pe lume un "bebelus", pe Bono. Familia traieste fericita in Parcul Safari din Cisarua (Indonezia). Mamiferele vest-africane sunt din ce in ce mai rare, in salbaticie existand doar cateva mii. Din fericire, viata in captivitate le prieste si la capitolul reproducere.

Impuscata in cosciug

O femeie decedata a fost lovita de un glont ratacit in timp ce familia sa se pregatea sa o inmormanteze. Accidentul s-a produs in preajma unui cimitir din Rio de Janeiro, din cauza unei altercatii intre politie si o banda de traficanti de droguri. Clenilda da Silva, 49 de ani, decedase din cauza unui atac de cord.

"Razbunare" - Arestate dupa ce au muscat politistii

Doua adolescente de 17 ani au fost arestate pentru ca i-au muscat pe politistii care au intervenit ca sa le desparta, dupa ce s-au luat la bataie intr-un autobuz ce facea legatura intre Olso si oraselul Kristiansand, din Norvegia. Pasagerii autobuzului, care intervenisera inainte de sosirea politiei, au fost si ei muscati de cele doua fete. Conform postului public de radio-televiziune Norwegian Broadcasting (NRK), cele doua fete nu au putut fi despartite nici de barbatii aflati in autobuz, nici de soferul acestuia, care s-a ales cu muscaturi atunci cand a incercat sa intervina. In cele din urma, politia a solicitat ajutorul echipelor medicale, care le-au administrat fetelor calmante.

Marea Britanie - Prea inalt pentru slujba

Ben Sargeaunt-Thomson nu a fost acceptat pentru slujba de controlor de trafic aerian, desi a trecut toate probele practice si teoretice. Motivul: are picioarele prea lungi si nu incape sub pupitru. Simtindu-se discriminat, tanarul de 23 de ani si inalt de 2 metri a dat in judecata National Air Traffic Services din Marea Britanie. Responsabilii serviciilor aeriene spun ca Ben nu a fost acceptat deoarece ii era pusa in pericol sanatatea. "Am fost foarte ingrijorati, intrucat Ben este foarte inalt. Statul incomod la birou i-ar fi putut afecta si activitatea de controlor de trafic", a declarat Andrew Hutchinson, seful Departamentului Resurse Umane.

SUA - Panou "matrimonial"

Se poate spune ca Lance Archibald are niste prieteni pe cinste. Motivul: amicii i-au realizat burlacului de 31 de ani un panou "matrimonial" in care ii etalau toate calitatile. "Inalt, atragator, fost jucator de baschet, absolvent de studii economice la Harvard", asa suna anuntul amplasat pe un panou publicitar in Lindon (56 km sud de Salt Lake City). De asemenea, ei au realizat si un site pe Internet ce a fost vizitat de nu mai putin de 1.500 de femei care i-au cerut o intalnire lui Archibald.

Brazilia - Stirb la furat de pasta de dinti

Ednor Rodrigues, 32 de ani, din Brazilia, a fost arestat dupa ce a fost surprins in timp ce incerca sa fure pasta de dinti dintr-un supermarket. Partea amuzanta, daca se poate spune asa, este faptul ca brazilianului ii lipseau toti dintii. Chiar a incercat sa foloseasca acest dezavantaj in favoarea sa: "Cum as putea fura pasta de dinti cand eu sunt stirb complet?".

Logodna - Paris Hilton are un inel "usor"

Celebra Paris Hilton a primit un nou inel de logodna, dupa ce l-a refuzat pe primul pe motiv ca este mult prea greu si ii raneste degetul. Logodnicul Paris Latsis a scos din buzunar nu mai putin de 3 milioane de lire sterline pentru iubita sa. Numai ca aceasta avea degetele mult prea firave pentru un asemenea "monstru". Asa incat "bietul" baiat a dat fuguta sa-i ia altul mult mai usor.
×
Subiecte în articol: antimonden