x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

28 Iul 2005   •   00:00
Lume, lume...

Flacara subacvatica

Artistul Robert Foster alaturi de opera sa intitulata "Flacara subacvatica", la expozitia de la muzeul Melbourne cu tema "modele din aluminiu". Foster este un artist notoriu care si-a prezentat operele in muzee ca "Alessi" din Italia sau "V&A" din Londra

Adolescent cu sani

Kyle Rich, un baiat de 14 ani, a fost afectat de o maladie neobisnuita, din cauza careia s-a ales cu o pereche de sani… de femeie! Afectiunea nu poate fi tratata hormonal, ci prin interventie chirurgicala de extragere a tesutului suplimentar. Medicii recomanda operatia, pentru ca astfel de situatii dezechilibreaza profund psihicul pacientului.

Vorbe - Papagal obscen in proces de re-educare

Un papagal obraznic a fost trimis de stapani la un centru de corectie. Specialistii englezi care il au in grija pe Barney, papagalul de 5 ani, avanseaza ipoteza conform careia fie fostii proprietari ai papagalului vorbitor foloseau un limbaj murdar, fie Barney a privit prea multe programe pentru persoane adulte. Nici ingrijitorii n-au scapat de insultele pasarii vorbitoare, care, printre injuraturi, isi aminteste regulile elementare de bun-simt atunci cand primeste biscuiti si spune "Multumesc frumos".

Record - A donat sange de 350 de ori

Maurice Creswick, un sud-african in varsta de 76 de ani, si-a depasit marti propriul record dupa ce a donat sange pentru a 350-a oara. La fiecare 56 de zile, Creswick doneaza cate 480 de mililitri de sange. La 11 ani, Creswick a fost martorul unui groaznic accident si atunci a decis ca trebuie sa faca ceva pentru a-i ajuta pe cei aflati la ananghie. Din cauza regulilor de circulatie, in Africa de Sud se petrece unele dintre cele mai periculoase accidente de masina.

Proces - Hartuire sexuala pe aeroport

Phyllis Dintenfass, o profesoara iesita la pensie din Wisconsin, este acuzata ca a hartuit sexual un agent federal. Aflata pe aeroport, Phyllis s-a aflat in fata ofiterului de securitate Anita Gostisha. Dupa ce pasagera a trecut "testul" detectorului de metale, a fost rugata de agentul de securitate sa se apropie pentru verificarea corporala tipica, ce face parte din regulament. Phyllis a simtit ca procedura reprezinta un abuz, asa ca s-a napustit asupra Anitei, pe care a imbrancit-o, dupa care i-a strans sanii in maini, ca sa simta si ea ce inseamna sa fii hartuit. Statul a trimis-o in judecata pe profesoara, care regreta ca si-a "infipt mainile in bustul ofiterului".

Internet - A murit cel mai tare spamer rus

Rusul Vardan Kushnir, cel mai asiduu responsabil cu trimiterea mesajelor nedorite pe adresele de e-mail ale utilizatorilor de Internet, a fost ucis cu bestialitate in apartamentul sau. Tinta spam-urilor lui Kushnir erau centrele de pe teritoriul Rusiei pentru predare a limbii engleze. Kushnir a postat numarul de telefon al centrelor pe cat mai multe site-uri, sub pretextul ca e vorba despre o linie erotica. Legile din Rusia nu prevad pedepsirea celor care trimit spam-uri.

Dezvaluiri - Placerea de a face sex la telefon

Miranda Austin, specialista cu vechime ca operatoare de linii erotice, sustine ca, in ciuda impresiei generale conform careia operatoarele nu sunt altceva decat "cucoane de varsta a doua, sictirite, care-si fac unghiile in timp ce spun prostii la telefon", acestea sunt de fapt tinere care-si fac meseria cu reala placere. Miranda a lansat o carte pe aceasta tema, "Sex la telefon: emotii auditive si maiestrie verbala". Cartea dezvaluie secretele cele mai obscure ale meseriei, precum si cateva dintre obsesiile cele mai bizare ale clientilor care, culmea!, fac operatoarele sa juiseze, nicidecum sa se-ngrozeasca!

Bizar - Picior amputat ca suvenir

Politia din Kansas a descoperit pe veranda unei case un borcan cu un picior amputat. S-a dovedit ca piciorul apartinea lui Ezekiel Rubottom, proprietarul casei. Acesta, la fel ca alti pacienti care pleaca acasa cu apendice si amigdale extirpate, a cerut membrul amputat. Dupa ce politistii i-au studiat fisa medicala, i-au dus inapoi piciorul, pe veranda. Ezekiel a taiat doua degete din piciorul amputat, cu intentia de a le darui unor prieteni.
×
Subiecte în articol: antimonden