x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

de Adriana V. Paduraru    |    Miruna Mihalcea    |    18 Iun 2005   •   00:00
Lume, lume...

Cu o multime de... scorpioni pe cap

Debbie Woodward din Utah a tinut mortis sa viziteze parcul tematic "Fear Factor Live". Asta a vrut, asta a capatat. In plus, s-a ales si cu o multime de... scorpioni pe cap. In parcul inspirat din celebrul reality-show "Fear Factor" ai parte de aceleasi aventuri ca la televizor, singura diferenta este ca totul se desfasoara live

Crab cu sex dublu

Cercetatorii din Virginia studiaza un crab care este jumatate femela si jumatate mascul. Crustaceul a fost descoperit in Golful Chesapeake de un tanar de 21 de ani, surprins de multitudinea de culori de pe clesti. Specialistii de la Institutul de Cercetari Marine spun ca este un caz foarte rar, ce poarta denumirea de "ginandromorf bilateral".

Maternitate - Nascuti unul pentru celalalt

Laura Keeping si Daniel Harman s-au nascut la aceeasi maternitate, aproximativ in acelasi timp. Cei doi se vor casatori in septembrie, la 21 de ani dupa ce au aparut pe aceasta lume. Cum s-a ajuns aici? Ei bine, mamele lor s-au cunoscut in maternitatea Spitalului Sf. Maria din Portsmouth (Marea Britanie). Au ramas prietene, insa copiii s-au vazut prima oara abia cand au implinit 18 ani. Surprinzator, cei doi au fost si colegi de facultate. Anul trecut, Daniel a cerut-o de nevasta pe Laura, iar in septembrie va avea loc fericitul eveniment.

Disperare - Sforaitul, combatut cu apa, pixuri si gantere

Pacatosul de sforait da batai de cap, la propriu, unui sot galagios din Dakota de Nord. Exasperata, sotia acestuia, DeAnn Miller-Boschert, in varsta de 45 de ani, a recurs la un intreg proces de trezire a partenerului de viata, doar-doar n-o mai sforai. Dupa cateva pahare cu apa rece aplicate-n cascada pe chipul somnoros, sotia s-a-narmat cu un pix ascutit, cu care a incercat sa stimuleze simturile amortite ale domnului. Vazand ca nici aceasta metoda nu da rezultate, in disperare de cauza, femeia a saltat gantera de pe podea si i-a aplicat "sforaiciului" cateva lovituri in moalele capului. Fapta femeii a fost incadrata la infractiuni minore, pentru ca ranile provocate nu au fost grave. Sotul nu intentioneaza sa depuna plangeri ulterioare. Nu vrea decat sa doarma...

Frauda - Handicapat locomotor, campion la ju jitsu

Un englez a fraudat statul britanic cu mii de dolari obtinuti in urma certificatelor de handicap locomotor. In acelasi timp, englezul "ipohondru" dezvoltase o afacere care aducea venituri considerabile din vanzarea de CD-uri si DVD-uri piratate. La perchezitie, Politia a descoperit poze cu asa-zisul bolnav luptandu-se cu crocodili. Acelasi "bolnav" avea expuse in vitrina trofeele obtinute la ju jitsu. Pentru ca a inselat statul in mod calificat, Crowson va creste procentul de populare a puscariilor britanice.

Distractie - "Inchiriaza-ti un pitic!"

Californienii petrecareti au de acum la dispozitie un serviciu interesant. Cinci pitici caraghiosi se ofera sa dea o raita prin casele oamenilor cu chef de distractie. Compania "Inchiriaza-ti un pitic" isi imbraca, de exemplu, "mititeii" in rochite hazlii si-i trimite cu flori in dinti la iubita celui care-i inchiriaza, ca mesager al dragostei. Si microbistii au noroc. La meciurile-n care joaca echipa preferata, piticii te-nsotesc si de cate ori se striga "goool" pentru echipa ta, primesti o halba cu bere, ca sa uzi bucuria. Orice prestatie, 75 de dolari.

Fobie - "Omului-ghiulea" ii este frica de avion

Todd Christian, "omul-ghiulea" de la Circul "Cottle and Austin", si-a dat in judecata fostul patron, care l-a dat afara intrucat artistul se temea sa zboare cu avionul. "Stiu ca poate parea ridicol, pentru ca sunt un «om-ghiulea», dar mi-e frica de zborurile lungi si, daca raman prea mult timp intr-un avion, intru in panica", a declarat Todd (26 de ani). Omul-ghiulea trebuia sa urmeze un stagiu in Brazilia, intr-un centru pentru astronauti, care i-ar fi permis, totodata, sa se refaca de pe urma unei accidentari la genunchi suferite in timpul unui numar. "Circul voia sa ma trimita la un antrenament aprofundat in Brazilia, pentru ca se temeau sa nu ma accidentez din nou. Am refuzat sa merg si au renuntat la mine", a declarat Todd.
×
Subiecte în articol: antimonden