x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume... / A returnat 900 de dolari

Lume, lume... / A returnat 900 de dolari

de Adriana V. Paduraru    |    19 Apr 2006   •   00:00

Jurat la patru ani


O fetita in varsta de patru ani din Bristol Crown (Marea Britanie) a primit o scrisoare prin care era invitata la tribunal in calitate de jurat, informeaza The Sun. Beatrice Ball trebuia sa se prezinte in fata Curtii la 5 iunie, insa parintii ei au informat autoritatile despre confuzia facuta si micuta a fost "scuzata".

Omenie - A returnat 900 de dolari


Un om fara adapost din California a gasit cand scotocea prin gunoaie un portmoneu doldora de bani. Barbatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a returnat cei 900 de dolari plus o carte de credit proprietarei, Kim Bogue. In portmoneu era si legitimatia de serviciu a femeii, astfel incat "boschetarului" i-a fost foarte usor sa-i dea de urma. Drept multumire, Kim i-a dat "aurolacului" 100 de dolari.

Meniu - Bere si tatuaje la bar


In afara de degustarea berii traditionale, obisnuitii barului Harvester, din Solihull, centrul Angliei, pot avea parte si de tatuaje realizate de patronul localului, transmite AFP. "A devenit un lucru foarte popular, am facut multe tatuaje si avem multe cereri. Ideea este de a atrage mai multi oameni care, in timp ce asteapta sa fie tatuati, in mod sigur vor manca si vor bea ceva", s-a laudat Phil Jones, artistul si patronul barului. Harvester nu este primul bar britanic ce ofera servicii care cateodata nu au nici cea mai mica legatura cu alcoolul. Unele baruri din regiune ofera clientilor vizite medicale, in timp ce altele ofera servicii religioase, cum ar fi posibilitatea de a se confesa unui preot.

Furtuna de nisip in Coreea de Sud


Coreea de Sud a fost lovita de cea mai puternica furtuna de nisip din ultimele decenii. Pentru a se proteja de praful fin adus din desertul Gobi, oamenii se protejeaza cu masti chirurgicale.

×
Subiecte în articol: antimonden