x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume - Droguri sub masina, de opt ani

Lume, lume - Droguri sub masina, de opt ani

de Adriana V. Paduraru    |    05 Apr 2006   •   00:00

Un sofer francez a descoperit, in urma unui accident rutier, peste 21 kg de canabis ascunse de mai bine de opt ani sub caroseria autoturismului sau, relateaza AFP.

Droguri sub masina


Un sofer francez a descoperit, in urma unui accident rutier, peste 21 kg de canabis ascunse de mai bine de opt ani sub caroseria autoturismului sau, relateaza AFP. Politia este de parere ca fostul proprietar al masinii a fost inchis pentru vreo alta infractiune, drept care nu a mai fost capabil sa isi recupereze "bunurile".

Hollywood - Film despre Michael Hutchence


La Hollywood umbla zvonul potrivit caruia urmeaza sa fie realizat un film despre vocalistul trupei INXS, Michael Hutchence (foto). La noua ani dupa moartea artistului, producatorii l-au cooptat pe regizorul Nick Egan pentru a incepe filmarile. Egan a fost un prieten apropiat al starului rock si a regizat cateva videoclipuri pentru INXS in anii ’90. Michael Hutchence s-a sinucis intr-un hotel din Sydney in noiembrie 1997.

Initiativa - Playboy pentru homosexuali


Playboy Entreprises intentioneaza sa lanseze o revista pentru homosexuali, informeaza Rompres. Potrivit directorului executiv Christie Hefner (fiica lui Hugh Hefner), Playboy pentru gay va fi lansat in tarile unde s-a format o piata de desfacere a marfurilor pentru minoritatile sexuale. Hefner estimeaza ca o prima aparitie de acest gen va avea loc chiar in acest an, in Marea Britanie. Patrunderea pe piata gay corespunde strategiei privind diversificarea afacerii dupa care se ghideaza aceasta casa editoriala. De asemenea, Playboy Entreprises spera sa determine o crestere a veniturilor sale prin intermediul comercializarii de clipuri pentru telefoanele mobile.


Saptamana Modei in India


In capitala Indiei, New Delhi, se deschide astazi Saptamana Modei. Modelul din imagine prezinta o creatie a designerului indian Manish Arora. Pe langa colectia acestuia, indienii pasionati de moda vor mai putea admira si vestimentatii realizate de creatorii celebrelor Case Chanel, Louis Vuitton si Dior.

×
Subiecte în articol: antimonden