x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...Imbracata in cristale Swarovski

Lume, lume...Imbracata in cristale Swarovski

de Adriana V. Paduraru    |    20 Mai 2006   •   00:00

Prietena, gaj la benzinarie


O femeie din Germania si-a lasat prietena gaj la benzinarie, intrucat nu avea suficienti bani pentru a plati combustibilul. "Le-a spus angajatilor ca isi lasa prietena garantie si se duce sa scoata bani din bancomat. Nu s-a mai intors insa deloc", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Münchberg.

Premiera - "Star Trek", la licitatie


Pentru a marca 40 de ani de la debutul celebrei serii televizate "Star Trek" in octombrie, casa Christie’s din New York va organiza o licitatie in cadrul careia fanii serialului vor putea cumpara costumul capitanului Kirk, precum si decoruri de pe nava Enterprise, transmite AFP. Unele dintre cele mai importante piese care vor fi puse in vanzare sunt o copie a scaunului capitanului Kirk, din prima serie, care are o valoare de 10.000-15.000 dolari, si doua console de pe nava Enterprise a caror valoare este estimata la 6.000-8.000 dolari. Evenimentul va avea loc in perioada 5-7 octombrie si va fi prima licitatie oficiala avand ca tema seria SF "Star Trek".

SUA - "Fratele cel Mic"


Un bebelus va fi filmat nonstop in urmatorii trei ani, informeaza BBC News. Micutul este "cobaiul" propriului tata, profesorul Deb Roy de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, care doreste sa descopere cum invata micutii sa vorbeasca. "Oricare parinte doreste sa aiba cat mai multe fotografii si imagini video cu fiii lor. In plus, voi avea suficient material pentru a cerceta modul in care copiii capata diverse cunostinte si mai ales capacitatea de a vorbi", a declarat profesorul la o conferinta de presa. Micutul este urmarit ca la "Big Brother" de 11 camere de filmat si de 14 microfoane.

Marea Britanie - Atentie, se pierd pasapoarte!


Ministrul de Interne al Marii Britanii, John Reid, a recunoscut ca in departamentul sau s-au pierdut anul trecut 1.500 de pasapoarte, informeaza Mirror. Desi este o cifra-soc, ministrul spune ca totusi s-a produs o imbunatatire fata de perioadele precedente, cand au fost ratacite de doua ori mai multe astfel de documente. "Buba" era undeva pe traseul Serviciul Pasapoarte - Serviciul Expediere - Proprietar, iar pentru a se reduce pierderile a fost introdus un nou sistem de supraveghere a expedierilor. Astfel, de la 3.500 de pasapoarte disparute anul trecut s-a ajuns in prezent la "doar" 1.500.

Model - Imbracata in cristale


Pe site-ul www.millioncrystalbody.com, vizitatorii pot admira o frumoasa domnisoara, costumata numai in cristale Swarovski, un milion la numar. Cristalele sunt scoase la licitatie pe site-ul eBay pentru suma de un euro bucata, iar dupa fiecare cumparare, o particica din corpul modelului pe nume Chantal va fi dezgolita. Cel mai norocos va fi ultimul ofertant, caruia ii va fi distribuit cristalul chiar de fotomodelul in varsta de 20 de ani. "Sper ca barbatii sa cumpere cat mai multe cristale, pentru a o vedea pe Chantal in toata splendoarea sa", a declarat Marion von Kuczkowski din Berlin, organizatorul licitatiei.


Lampi din cranii umane


"Stiinta si arta" este numele unei expozitii ce se desfasoara in aceste zile la Lima (Peru) si care are in centrul atentiei scheletul uman. Ideea ii apartine unui chirurg stomatolog, Adalberto Meneses. Astfel, vizitatorii au ocazia de a admira peste 300 de obiecte realizate din oase umane, printre care si aceste lampi.
×
Subiecte în articol: antimonden