x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume... / Maimutele beau vin rosu

Lume, lume... / Maimutele beau vin rosu

de Adriana V. Paduraru    |    26 Mai 2006   •   00:00
Lume, lume... / Maimutele beau vin rosu

Dieta - Beyonce, suparata ca a slabit

Beyonce Knowles a marturisit ca nu-i place deloc ca a slabit aproape zece kilograme pentru a juca in muzicalul "Dreamgirls". Cantareata, in varsta de 24 de ani, a recunoscut ca s-a infometat timp de mai multe luni pentru a slabi aproape zece kilograme pentru rolul din cel mai recent film al sau. Beyonce este hotarata sa se ingrase, pentru ca silueta ei plinuta l-a atras pe logodnicul ei, cantaretul de muzica hip-hop Jay-Z, si a facut-o celebra. "A fost foarte dificil, mi-a fost foame timp de sase luni, dar am reusit sa fac ce mi-am propus", a declarat Beyonce in timpul unui interviu la Cannes, unde ea si partenerul ei din film, Jamie Foxx, au participat la lansarea lungmetrajului "Dreamgirls".

Maimutele beau vin rosu

Maimutele de la Gradina Zoologica din Budapesta sunt mari amatoare de vin rosu, bautura ce le este oferita zilnic in cantitati mici pentru a le stimula organismul sa creeze globule rosii. "Evident, nu primesc toata cantitatea deodata si nu au nici o sansa sa se imbete", a explicat un purtator de cuvant al Zoo.

Noua Zeelanda - Conducea cu picioarele

Un neozeelandez de 31 de ani a fost arestat pentru exces de viteza si, spre marea lui stupefactie, politistul a descoperit ca individul, lipsit de ambele brate, conducea cu picioarele si nu avea permis de conducere, transmite AFP. Colin Smith a fost oprit de politie in localitatea Tauranga, aproape de Auckland, pentru exces de viteza. Atentia politistului a fost imediat atrasa de scaunul conducatorului auto, care era inclinat anormal, si de picioarele acestuia, care se odihneau pe bordul automobilului. Smith a explicat ofiterului ca pilota automobilul in acest mod de foarte multi ani, fara probleme si fara a detine un permis de conducator auto. Colin Smith folosea unul dintre picioare pentru a roti volanul si pe celalalt pentru a apasa pe frana si acceleratie.

Aston Martin - James "Von Bond"

Desi agentul secret 007 este britanic get-beget, nu acelasi lucru se poate spune si despre automobilul acestuia, noul model Aston Martin. Potrivit The Sunday Times, masina lui James Bond este mai mult nemteasca decat englezeasca. Iata numai cateva exemple: sub capota exista un motor V12 realizat in Köln, sistemul de ambreaj apartine FTE din Bavaria, iar partea electronica este marca Siemens VDO, firma ce-si are sediul central in apropiere de Frankfurt. Mai mult decat atat, Aston Martin a fost achizitionata de gigantul auto Ford inca din 1987, iar directorul executiv - Ulrich Bez - este de nationalitate germana.

Jailhouse Rock - Regele, la Cirque du Soleil

Celebrul Cirque du Soleil pregateste "revenirea" regelui rock’n’rol-ului. Si asta pentru ca in acest moment se pun bazele unui spectacol, intitulat "Jailhouse Rock", ce-l va avea in centru pe Elvis Presley. Debutul show-ului este programat in 2008, iar acesta va cuprinde o prezentare multimedia a aspectelor din viata Regelui.
×
Subiecte în articol: antimonden