x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Macabru - Priveghi cu mortul viu

Macabru - Priveghi cu mortul viu

de Miruna Mihalcea    |    27 Oct 2005   •   00:00
Macabru - Priveghi cu mortul viu

Un britanic diagnosticat cu o boala fatala si-a dorit sa participe "de viu" la propriul priveghi. El si-a luat astfel la revedere de la cei peste 120 de apropiati in cadru festiv.

Sezon de schi in Dubai

Un urs polar gigantic este mascota partiei Mall-ului "Ski Dubai" din Emiratele Arabe. Directorul general al complexului a construit partia, pe care a acoperit-o cu zapada artificiala, si se pregateste, astfel, de inaugurarea primului sezon de schi din Dubai.

1,5 milioane de frati

Un studiu asupra geneticii cromozomului Y arata ca circa 1,5 milioane de barbati din nordul Chinei si din Mongolia s-ar trage din acelasi tata, Giocangga. Acesta a trait in 1500, iar nepotul lui a infiintat Dinastia Qing, care a condus China vreme de 268 de ani.

Risipa - Osbourne adora sanii falsi ai nevestei

Sotia rockerului Ozzy Osbourne, Sharon, a dezvaluit ca si-a facut operatii estetice in valoare de 300.000 de lire sterline. Ultima operatie, un implant de silicon, a avut loc in urma cu trei luni. Celelalte interventii chirurgicale au constat in facelifting-uri si liposuctii. "Ozzy adora noii mei sani", se lauda Sharon Osbourne.

Sotheby’s - Ceramica de Picasso la licitatie

Obiecte din ceramica realizate de pictorul Pablo Picasso vor fi scoase la licitatie miercuri, in Sala Olympia din Londra. Licitatia organizata de Sotheby’s e prima de acest fel din ultimii 10 ani. Organizatorii isi justifica demersul prin faptul ca publicul manifesta un interes deosebit fata de modelele pline de culoare si forma ale artistului cubist. Printre obiectele scoase la licitatie se numara 100 de farfurii, boluri, ulcioare, placi din ceramica si vase decorate manual de Picasso. Pretul de pornire variaza intre 1.000 si 35.000 de lire sterline pentru fiecare piesa.

Atitudine - Ingropata de vie, pentru pace

O japoneza a petrecut trei zile intr-o groapa subterana din India pentru a crea o lume mai buna, relateaza site-ul Ananova. Yogmata Japaki n-a mancat si n-a baut timp de 72 de ore, ascunsa intr-o groapa sapata la sase metri adancime in Gwalior, regiunea Madhya Pradesh. Femeia a declarat ca s-a inspirat, in actiunea sa extrema, din cutremurele din Pakistan si Kashmir. Cata vreme a stat sub pamant, Yogamata Japaki a meditat intens, in timp ce colegii sai budisti, care stateau deasupra gropii, au cantat imnuri religioase, relateaza sursa citata.

Macabru - Priveghi cu mortul viu

John Noble, in varsta de 52 de ani, a fost anuntat de catre doctori ca mai are doar cinci luni de trait. In acest context, el si-a organizat propriul priveghi, pentru a putea participa la ritual alaturi de cele 120 de persoane, prieteni si membri ai familiei care au venit sa-si exprime durerea.

Gigant - Pantofi marimea 62

Mesterii pantofari din orasul belgian Hasselt au cusut patru perechi de pantofi marimea 62 pentru cel mai inalt om din lume, in persoana ucraineanului Leonid Stadnik, informeaza RIA Novosti. Fiecare pantof cantareste peste 1 kilogram, iar pentru fabricarea lui s-a folosit un metru intreg de piele naturala. O singura pereche de incaltari pentru gigantul ucrainean, inalt de 2 metri si 22 de centimetri, i-a costat pe cizmari aproximativ 1.000 de euro.

Rusine! - Susan Sarandon, la interogatoriu

Vedeta Susan Sarandon a fost nevoita sa recunoasca in fata baiatului ei ca a jucat rolul unei lesbiene. Actrita se mandreste cu o mare varietate de roluri interpretate in cariera, insa admite ca a regretat acele scene. "Intr-o zi, fiul meu m-a intrebat: «E adevarat ca ai jucat rolul unei lesbiene-vampir?». Si am recunoscut".
×
Subiecte în articol: antimonden