x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marc Anthony s-a căsătorit pentru a patra oară. Cine este tânara sa soție

Marc Anthony s-a căsătorit pentru a patra oară. Cine este tânara sa soție

de Redacția Jurnalul    |    30 Ian 2023   •   17:55
Marc Anthony s-a căsătorit pentru a patra oară. Cine este tânara sa soție
Sursa foto: Hepta

Starul pop Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, Miss Paraguay 2021, la Miami, pe 28 ianuarie 2023.

Este a patra căsătorie pentru vedeta americană, de origine portoricană, în vârstă de 54 de ani, care a luat-o de soție pe Nadia Ferreira, de 23 de ani. Au fost prezenți membri ai familiei, prieteni și multe staruri hollywoodiene. Ei au fost logodiți timp de 8 luni înainte de a decide să-și unească destinele.

Mireasa a purtat o rochie albă, semnată Galia Lahav, cu dantelă și accente florale. Mirele s-a îmbrăcat într-un costum Christian Dior, scrie eonline.com.

Cavaleri de onoare au fost Carlos Slim și David Beckham. La nuntă au mai fost prezenți Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și cântăreții Luis Fonsi, Maluma, Marco Antonio Solís și Romeo Santos.

Printre membrii familiei s-au aflat mama Nadiei, Lucy Ferriera, fratele lui Marc, Bigram Zayas, și fiii cântărețului, Cristian, în vârstă de 21 de ani, și Ryan, în vârstă de 19 ani, din căsătoria cu prima soție, Dayanara Torres, actriță și Miss Univers 1993.

Cei  doi s-au logodit în mai 2022, la câteva luni după ce au apărut zvonurile despre legătura lor. În noiembrie 2022, Marc Anthony a apărut cu ea la Premiile Latin Grammy.

Nu este clar dacă fiica lui Marc, Arianna, în vârstă de 29 de ani, și fiul lui, Chase, în vârstă de 27 de ani, pe care îi are cu Debbie Rosado, sau gemenii săi Max și Emme, în vârstă de 14 ani, a căror mamă este a doua fostă soție, vedeta pop Jennifer Lopez, au participat la nuntă. În acea zi, Emme a fost fotografiată în Los Angeles, alături de Jennifer Lopez și  Ben Affleck, și de ceilalți copii ai actorului, Seraphine, 14 ani, și Samuel, 10 ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: marc anthony nadia ferreira