x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Medalii omagiale - Premii la tot sectorul!

Medalii omagiale - Premii la tot sectorul!

de Catalina Iancu    |    25 Noi 2006   •   00:00
Medalii omagiale - Premii la tot sectorul!

Distinctii si medalii: de la creatori de moda la regele Mihai. Organizatorii de evenimente mondene s-au vorbit parca sa ne dea toti intalnire in aceeasi zi. Parc-ar fi fost Joia Mare a petrecerilor si receptiilor, nu altceva! Cea mai tare invitatie insa a venit telefonic din partea Primariei Sectorului 1: "Haideti, veniti va rugam, o sa fie fun. Vine si Patriarhul…"

Distinctii si medalii: de la creatori de moda la regele Mihai. Organizatorii de evenimente mondene s-au vorbit parca sa ne dea toti intalnire in aceeasi zi. Parc-ar fi fost Joia Mare a petrecerilor si receptiilor, nu altceva! Cea mai tare invitatie insa a venit telefonic din partea Primariei Sectorului 1: "Haideti, veniti va rugam, o sa fie fun. Vine si Patriarhul…"
Daca vine Patriarhul, si mai e si fun pe deasupra, chiar ca nu puteam lipsi de la un asemenea eveniment! Asa se face ca am inceput turul mondenitatilor cu Primaria Sectorului 1. Andrei Ioan Chiliman a inmanat in Sala de Consiliu medalii omagiale principalelor personalitati din Sectorul 1. A avut loc si un dineu de gala, organizat cu ocazia implinirii, in acest an, a 80 de ani de la prima descentralizare, prin lege, a Bucurestiului.
Dar n-a fost deloc fun, fiindca Preasfintia Sa, Patriarhul Teoctist, n-a venit sa-si ridice diploma. Iar delegatul care l-a reprezentat a citit de pe foaie un discurs lung cat o zi de post. De altfel, multi dintre premianti si-au trimis oamenii de incredere pentru a ridica premiile in locul lor. Delegatul primului-ministru a starnit zambete in sala cand a spus ca "domnul Tariceanu este retinut". Degeaba a adaugat repede "retinut de niste probleme", caci deja o parte dintre invitati radeau pe sub mustati.

DOAR CU BULETINUL. Au fost premiate nu mai putin de 70 de personalitati, printre care Majestatea Sa, Regele Mihai I de Romania, Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, edilii celorlalte sectoare din Bucuresti, fostii primari ai Sectorului 1 din perioada postdecembrista, istoricul Neagu Djuvara, capii principalelor culte religioase, rectorii universitatilor si directorii principalelor institutii teatrale din Sectorul 1. Personalitatile de cultura merita premiate doar pentru simplul fapt ca exista. Ceilalti, insa, au fost decorati doar cu buletinul. Adica, pentru simplul fapt ca locuiesc in Sectorul 1.

.PREZENTARE DE MODA. Sirul evenimentelor semnate si haios prezentate a continuat cu o colectie… de colectie: "Va asteptam in aceasta seara, incepand cu ora 24:00, mai precis dupa miezul noptii, la un party hot in Clubul Cuando". Seara de… dupa miezul noptii a avut drept punct culminant prezentarea de moda cu haine de blana, semnata Flora Nastase. In schimb, licitatia de fete care urma sa aiba loc la Bamboo s-a amanat pentru o data viitoare, deoarece organizatorii doresc sa faca din acest eveniment unul caritabil.

Creatiile anului
Hotelul Howard Johnson a gazduit, tot joi seara, cea de-a treia editie "Creatiile anului", eveniment care face parte din campania "Fiti frumoase cu You and Me Jewlery", organizat de Mihaela Serban, manager Cosmopolitan Models. Manifestarea a cuprins o gala de premiere a celor mai bune colectii din domeniul modei, prezentate anul acesta.
Spectacolul a inclus prezentari semnate Naussica Mode, Catalin Botezatu, Mexton, Creal Design, Monica Oranici, dar si un recital al trupei Voggue. Printre premianti s-au numarat Doina Levintza - Premiul pentru Excelenta in moda, Catalin Botezatu - "Creatori consacrati" sau Irina Schrotter - Cel mai mare festival de moda al anului 2006, Seroussi - "Marci romane" si Creal Design premiul "Eleganta pentru caritate. Cele mai deosebite creatii licitate intr-un proiect caritabil". (Folosirea gresita a gradului de comparatie le apartine organizatorilor).
Evenimentul "Creatiile anului" reprezinta si deschiderea oficiala a voturilor publicului pentru "Femeile de succes ale anului 2006", spectacol ce va avea loc luna viitoare.

×
Subiecte în articol: antimonden