x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mircea Vintilă şi Poesis, cu un "Cântec şoptit" prin Canada

Mircea Vintilă şi Poesis, cu un "Cântec şoptit" prin Canada

de Dana Andronie    |    08 Apr 2009   •   00:00
Mircea Vintilă şi Poesis, cu un "Cântec şoptit" prin Canada

Mircea Vintilă şi Poesis au pentru Canada "Cântec şoptit". Între 8-12 aprilie, folkiştii de soi bun, bun de tot vor cânta (nu foarte şoptit, poate doar discret, tare discret) în Calgary, Edmonton, Montreal, Toronto şi Vancouver.



Anca Boieru va evolua ca invitată în deschiderea spectacolelor. Şi cum artiştii trebuie să fie plătiţi pentru că se dăruiesc pe scenă, biletul de intrare este de 35 de dolari. Ce o să iasă! Un mini-turneu în Canada cu Cioculeţ, Marius Baţu şi Eugen Baboi! Trei folkişti cu chemare şi cu un farmec ce poate vrăji şi pe cine vine în sală să-i asculte de bună voie şi nesilit de nimeni.

LORDUL
"Mă întorc în Canada cu mare bucurie. Ultima dată am fost la Toronto şi Montreal acum doi ani, dar în total cred că am fost în Canada, pentru diverse concerte, de vreo cinci ori până cum - declara Ciocu Vintilă într-un interviu. La spectacolele pentru publicul canadian este întotdeauna o atmosferă rară, nu este nici o diferenţă între recitalurile mele din România şi cele din Canada.

Publicul este foarte cald, reacţionează cu entuziasm la cântece mai vechi, dar este, în acelaşi timp, foarte receptiv la cântece mai noi. Ştiu că în public sunt mulţi oameni care, deşi au plecat din România, aşteaptă cu nerăbdare spectacole româneşti de muzică folk. De aceea scopul meu şi al prietenilor mei de la Poesis este să oferim un spectacol la fel de bun ca cele mai bune dintre cele care au loc în România... Vreau ca spectacolele noastre să fie perfecte!".

Şi noi îl credem pe cuvânt pe Lordul Mircea, că lordul tot lord e, oriunde s-ar afla. Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre acest turneu, puteţi vizita pagina de internet special construită pentru acest eveniment: www.cintecsoptit.com.

Dacă acest "Cântec şoptit" va fi perfect aşa cum îşi doreşte Cioculeţ, probabil că cei trei folkişti se vor întoarce la locul faptei! Ceea ce le dorim şi noi! Un alt turneu în cât mai multe oraşe din Canada...

×
Subiecte în articol: antimonden canada