x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Căsătorie surpriză. Miss Argentina și Miss Puerto Rico au avut o relație în secret timp de doi ani

Căsătorie surpriză. Miss Argentina și Miss Puerto Rico au avut o relație în secret timp de doi ani

05 Noi 2022   •   17:37
Căsătorie surpriză. Miss Argentina și Miss Puerto Rico au avut o relație în secret timp de doi ani
Sursa foto: Instagram Fabiola Valentin

O fostă Miss Argentina și fostă Miss Puerto Rico au șocat și încântat fanii anunțându-și căsătoria surpriză pe Instagram.

Mariana Varela, 26 de ani, și Fabiola Valentin, 22 de ani, s-au întâlnit la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda, unde au reprezentat Argentina și, respectiv, Puerto Rico. După ce au ajuns în top 10 al concursului, cele două regine a frumuseții au rămas prietene apropiate pe rețelele de socializare. Ceea ce fanii nu știau este că se întâlneau în secret tot timpul, potrivit CNN.

Perechea a postat Instagram Reels care arată momente din relația lor, inclusiv plimbări romantice pe plajă, îmbrățișări sincere, toasturi cu șampanie și o propunere cu baloane aurii și argintii pe care scriau: „Căsătorește-te cu mine?”

Imaginea principală a postării îi arată pe cele două în afara tribunalului orașului din San Juan, Puerto Rico, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie. Argentina a legalizat căsătoria între persoane de același sex în 2010, iar Puerto Rico în 2015.

 

 

„După ce am decis să ne ținem relația secretă, ne-am deschis porțile către ei într-o zi specială. 10/28/22”, a scris Fabiola pe rețelele sociale.

Fanii, celebritățile și alte figuri de concurs le-au felicitat pe Varela și Valentín pentru dragostea lor perfectă.

„Felicitări”, a scris cântăreața și regina frumuseții din Ghana Abena Akuaba , care a câștigat Miss Grand International 2020. „MGI a reunit o pereche frumoasă”.

„Mulțumim pentru toată dragostea!” Varela a scris ca răspuns la urările de bine. „Suntem foarte fericite și binecuvântate”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×