x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monden - Sorana, indragostita

Monden - Sorana, indragostita

de Catalina Iancu    |    19 Aug 2006   •   00:00
Monden - Sorana, indragostita

Bruneta A.S.I.E.I., Sorana, e mai frumoasa si mai radioasa ca oricand. Joi seara, cantareata si iubitul ei au iesit in lume, "Din dragoste de Rio", la un eveniment cu tinute si masti de carnaval, care a avut loc la Citty Mall.

Dupa ce recent a fost "mireasa" unei prezentari de moda la Summer Fashion Festival, Sorana continua sa-si uimeasca admiratorii. Interpreta a onorat cu prezenta un evenimentul monden "Amor do Rio". Imbracata in negru si sclipind de fericire (inclusiv pe picioarele masate din plin cu uleiuri bronzante), cantareata a reusit sa-i contamineze pe toti cei prezenti cu buna dispozitie: a incercat cativa pasi de dans, a impartit zambete in stanga si-n dreapta si si-a dezmierdat iubitul mangaindu-l din priviri. Ce mai, e indragostita pana peste urechi! Mai mult decat atat, Sorana si-a aratat un decolteu generos, dar si un machiaj perfect si o coafura interesanta. Astfel ca a reusit sa puna in umbra celelalte vedete, printre care chiar si pe colega ei de trupa Alina sau pe Liviu de la LA. Acesta din urma a stat toata seara langa o bruneta ciocolatie si a facut tot posibilul sa iasa in evidenta, desi lumea nu s-a inghesuit sa-i ceara autografe.

LA MODA. Seara "Rio" a fost deschisa de tinerii designeri Wilhelmina Arz, Dan Arcus, Mircea Barbulescu, Cristina Ciovarta, Dana Coteanu, Lena Criveanu, Oana si Roxana Davidescu, Amir Dobos, Alina Cristina Ene, Eugen Lazea, Lucian Pop, Mihaela Tarhuna si Kinga Varga. A urmat un concert live de jazz sustinut de Aldo Blaga. Atmosfera braziliana a fost intregita de expozitia de fotografie pusa la dispozitie de Ambasada Braziliei, de cocteiluri exotice, si de show-ul de flair sustinut de Costin Gache. Iar la final s-a spart un ghinion: un ospatar neatent a rasturnat cateva cupe cu inghetata.

×
Subiecte în articol: antimonden