x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O inima de Aur(a) - "La multi ani, romanii mei!"

O inima de Aur(a) - "La multi ani, romanii mei!"

29 Dec 2005   •   00:00
O inima de Aur(a)  - "La multi ani, romanii mei!"

Aura Urziceanu are un mesaj pentru romanii ei, pe care i-a purtat mereu in suflet, in orice colt al lumii s-a aflat.
N-a uitat niciodata de tara in care s-a nascut si nici de oamenii cu inima de roman. Oriunde a purtat-o muzica, in fiecare zi de sarbatoare, Aura Urziceanu a inchinat un pahar pentru romanii ei. Acum le ureaza, prin intermediul nostru, un calduros "La multi ani!".

URARI. "Pentru mine, acest an este foarte special… Nu numai pentru ca sunt acasa si m-am reintalnit cu publicul meu preferat la 11 decembrie la Sala Palatului... Dar si pentru ca am sarbatorit Craciunul si intampin Anul Nou impreuna cu toti romanii mei dragi si rudele mele apropiate din tara, cu sotul si fratele meu. Ma simt foarte fericita. De-a lungul anilor, de fiecare data sarbatorind Craciunul si intampinand Anul Nou, indiferent unde m-am aflat, fie ca a fost in SUA, in Canada, in Australia, in Japonia, in Brazilia, am inchinat un pahar cu sampanie si pentru romanii din tara mea si pentru cei din strainatate. Va urez un calduros «La multi ani!» si un An Nou cu sanatate, prosperitate, realizarea dorintelor sufletesti... zambet pe buze, cu pace in suflet... si in lume. Cu mult drag, Aura Urziceanu".

FERICIREA DE ACASA
Dupa 15 ani de absenta din tara, Aura Urziceanu simte spiritul Sarbatorilor in Romania. Si-a dorit sa intampine Craciunul si Anul Nou impreuna cu toti cei de acasa, dar si cu sotul, Ron Rully. Din pacate, feciorul, Elia, a plecat imediat dupa show-ul de la Sala Palatului in Canada, unde avea de sustinut mai multe concerte. "Este un dar faptul ca ma aflu de Sarbatorile de iarna in Romania. De fapt, este darul pe care mi l-am facut de ziua mea anul acesta. Sunt in tara impreuna cu sotul si fratele meu si inseamna enorm pentru mine", ne-a spus emotionata si fericita Aura, pe care o mai cheama si Urziceanu, si Rully (dupa sot).

×
Subiecte în articol: antimonden