x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O intervenţie chirurgicală greşită l-a făcut pe Joe DiMaggio impotent

O intervenţie chirurgicală greşită l-a făcut pe Joe DiMaggio impotent

08 Oct 2015   •   16:17
O intervenţie chirurgicală greşită l-a făcut pe Joe DiMaggio impotent

Simbolul echipei de baseball Yankee, Joe DiMaggio, nu a reuşit niciodată să depăşească divorţul de Marilyn Monroe pentru că o operaţie chirurgicală nereuşită l-ar fi lăsat impotent, dezvăluie o nouă carte scrisă de Rock Positano, un apropiat al sportivului, relatează New York Post.

Positano, de profesie medic, s-a împrietenit cu DiMaggio în anul 1990, cand l-a tratat pe fostul atlet, de pinteni osoşi deosebit de dureroşi.

Positano şi DiMaggio au devenit deosebit de apropiaţi în pofida temperamentului deoasebit de irascibil a celui din urmă.

Medicul împreunp cu fratele său John Positano, avocat, au scris o carte despre viaţa fostului jucător de baseball, în care sunt dezvăluite aspecte mai puţin ştiute de publicul larg.

DiMaggio i-a povestit lui Positano că viaţa amoroasă dintre el şi sex simbolul Monroe, era cu o furtună cu tunete şi fulgere, numai că frumoasa actriţă suferea din cauză ca nu putea avea copii, lucru care a dus şi la terminarea mariajului dintre cei doi.

Sportivul a învinuti familia Kennedy pentru moartea actriţei.  Despre bărbaţii Kennedy spunea că sunt nişte nenorociţi iar bunul său prieten Frank Sinatra era codoşul lor.

"Toţi din familia Kennedy sunt ucigaşi de femei" a spus Joe, după care a mai adăugat, "Şi mereu au scăpat."

Şansele lui DiMaggio de a se reîndrăgosti au fost distruse în urma unei intervenţii chirugicale pentru un anevrism în stomac, în timpul căreia chirurgul a retezat din greşeală nervul aparatului genital.

Joe le-a povestit unor prieteni apropiaţi că "echipamentul" său a deventi inutil: "Acum doar stă acolo şi se uită la mine. Nici măcar nu se mai mişcă."

Chiar dacă s-a aflat în apropierea multor femei şi a avut o pasiune pentru Elle Macpherson şi producătoarea Jean Doumanian, DiMaggio nu s-a recăsătorit.

În momentul morţii din anul 1999 ultimele cuvinte ale lui DiMaggio au fost: "În sfârşit am să o văd pe Marilyn."

×
Subiecte în articol: joe dimaggio marilyn monroe