x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O lume nebuna - Tras "pe stanga" la doi ani

O lume nebuna - Tras "pe stanga" la doi ani

de Adriana V. Paduraru    |    05 Dec 2005   •   00:00
O lume nebuna - Tras "pe stanga" la doi ani

Un baietel de doi ani din Marea Britanie a fost tras "pe stanga" de politisti in timp ce se afla la volanul masinutei sale de jucarie.

Festivalul sculpturilor in gheata

Un artist face ultimele retusuri lucrarii sale ce urmeaza sa fie expusa in cadrul Festivalului sculpturilor in gheata din Luebeck, nordul Germaniei. Editia din acest an are ca tema "Regatul Animalelor" si va dura pana pe 29 ianuarie 2006.

Tras pe stanga la doi ani

Un baietel de doi ani din Marea Britanie a fost tras pe stanga de catre politisti, in timp ce se afla la volanul jucariei sale . Oliver Smith rula cu aproximativ patru km/h si poate fi acuzat de conducerea unui automobil fara certificat de inspectie tehnica si fara platirea taxelor de drum.

Licitatie - Felicitare de 16.000 de dolari

Una dintre primele felicitari de Craciun a fost scoasa la licitatie in Marea Britanie, obtinandu-se pentru aceasta aproximativ 16.000 de dolari. Felicitarea a fost tiparita in 1843 in 1.000 de exemplare, dar se estimeaza ca numai 10 au "supravietuit" pana in prezent. Cel care a avut ideea este Sir Henry Cole. Acesta a rugat un pictor (John Calcott Horsley) sa realizeze o imagine care sa ilustreze o petrecere in familie. Sub imagine s-a inscriptionat "Craciun fericit si La multi ani!".

Pakistan - Cersetorie de 1.000 de dolari pe luna

Desi pare ciudat, in Pakistan cersetoria e o afacere profitabila. Cel putin asa sustine cotidianul indian Daily Times, potrivit caruia un cersetor poate castiga 2.500 de rupii pe zi (aproximativ 42 de dolari), ajungandu-se la 75.000 de rupii pe luna (aproximativ 1.271 de dolari). "N-au nici o jena. Daca inainte stateau pe la intersectii, acum cersetorii suna la usi si cer bani. Ba chiar ii blesteama pe cei care refuza sa le dea ceva", mai scrie cotidianul.

Confuzie - Jaf considerat repetitie

Un barbat inarmat a fost intampinat cu rasete intr-o scoala din Chile, intrucat intrarea sa vijelioasa intr-una dintre clase a fost confundata cu repetitia unei piese de teatru, relateaza Rompres. Parintii, profesorii si elevii aflati in scoala din Providencia au inceput sa rada in hohote in momentul in care barbatul a dat buzna pe usa si a strigat: "Acesta este un jaf!". Ei au crezut ca este vorba despre o piesa de teatru, care incepea cu exact aceleasi cuvinte. Pana la urma, hotul a reusit sa-si faca intelese intentiile, dupa care a luat banii adunati pentru piesa si a fugit. Din nefericire pentru el, a alergat tocmai in directia unei sectii de Politie, fiind arestat imediat de catre politistii anuntati asupra celor intamplate.

Prelungire - Sapte concerte in plus Take That

Biletele pentru un turneu in Marea Britanie al trupei Take That, care revine pe scena muzicala dupa noua ani, au fost epuizate in circa 30 de minute, relateaza AFP. Formatia Take That, care a scos patru discuri intre 1991 si 1996, a fost descrisa de BBC drept "trupa din Marea Britanie care a cunoscut cel mai mare succes dupa Beatles". Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange si Mark Owen au prevazut un turneu de 11 concerte in pri-mavara anului 2006. Insa, datorita numarului mare de cereri, baietii au adaugat la lista alte sapte reprezentatii in Newcastle, Birmingham, Manchester si Londra.

Arabia Saudita - Examene amanate din cauza Cupei mondiale

Ministerul saudit al Educatiei a anuntat ca examenele sustinute anul viitor de elevi si studenti vor fi amanate pentru a le permite acestora sa urmareasca linistiti meciurile de la Cupa mondiala de fotbal, relateaza Rompres. Ar fi un pacat daca studentii nu ar putea sa se bucure de aceasta competitie din cauza examenelor, potrivit unui comunicat al ministerului. Totodata, notele lor ar fi mai mici daca ar petrece prea mult timp in fata televizoarelor in loc sa invete, se adauga in comunicat.
×
Subiecte în articol: antimonden