x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ooops, la Aqua Magic

Ooops, la Aqua Magic

14 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Pe neastamparatele fete Ooops! le-am gasit in parcul de distractii Aqua Magic. Se harjoneau in bazin, fara a banui macar ca din umbra erau atent supravegheate de... bodyguardul lor, Liviu Chicioreanu, un tip mare cat casa.
SIMONA ECOVOIU

Andreea, Alexandra, Raluca, Simona si Alina sunt componentele trupei Ooops! Pustoaicele au evoluat rapid, astfel ca, in doar patru luni, au reusit sa inregistreze videoclipurile "Fete alintate" si "Inghetata". Iar de curand au lansat albumul "Fistic si ciocolata". Nu e deloc usor sa stai de vorba cu ele, caci sunt foarte galagioase, iar daca ai intors capul, chiar si pentru doua secunde, risti sa vorbesti de unul singur, caci dispar ca magarul in ceata! Au energie, ce mai!

STAPANUL INELELOR. Pentru a fi mai smechere pe scena, ele si-au pus cercei in buric. Iar Simona, fan al celebrei pelicule "Stapanul inelelor", si-a tatuat pe coapsa stanga lozinca de pe inel. Pe pielea solistei se vede insa o chestie ciudata, ce aduce mai degraba a electrocardiograma.

Discutia noastra si sedinta foto s-au desfasurat in prezenta lui Liviu Chicioreanu, adica The Bodyguard, un tip pe care ar fi bine sa nu-l atingi nici macar din greseala. A fost angajat, cu salariu lunar, sa se ocupe de fete, dar, uneori, lasa impresia ca s-a inhamat la o treaba care-l depaseste. Cum sa supraveghezi cinci copile care dispar care incotro, de parca ar fi potarnichi? Mai se duce omul dupa ele, la indemnul impresarului, Florin Georgescu. Care, de altfel, si el s-a straduit juma’ de an sa le disciplineze.

AMENZI. Si a gasit o metoda inedita: le-a amendat pentru fiecare boacana. N-au venit la program sau au comentat prea mult? Pac, au scos din buzunar cate 500.000 de lei. Cand au vazut, dragutele de ele, ca ce iau pe mere dau pe pere, s-au mai calmat... Sau macar reusesc sa se prefaca. Dar, asa zapacite cum sunt, pe scena fac treaba ca la carte. Au o coregrafie beton, dar cu mari sacrificii. Care se vad pe picioarele lor, sub forma de vanatai. Pe care nici fondul de ten nu mai reuseste sa le acopere. Joi seara, Ooops! a urcat pe scena Festivalului Callatis si au avut un scenariu trasnit, caci Andreea a trebuit sa-i sparga o sticla in cap unui dansator. Dar stati linistiti, ca sticla, ce valoreaza 50 de euro, era facuta din acetilena, asa ca nimeni n-a patit nimic.

Inregistrari in Elvetia. Pe ele le asteapta si un turneu in Italia, dupa care, daca vor obtine toate aprobarile de la Zone Records, au sansa sa inregistreze un album in Elvetia, cu piese in limba engleza. Le-a luat sub aripa lui ocrotitoare Domenico Albanesse, impresarul vestitului interpret Nino D’Angelo. Acesta vrea ca vedetele mioritice sa devina cunoscute si peste hotare, indeosebi in Italia, unde macaronarii nu au trupe de cinci fete.

RESTRICTII. Si daca tot suntem la Aqua Magic, va avertizam ca restrictiile de anul trecut au ramas, din pacate, valabile. La intrare ne intampina o tabla imensa pe care scrie ca n-ai voie sa intri decat in costum de baie adecvat. Adica? Apoi, e interzis sa te dai pe tobogan cu bijuterii. Cu toate astea, fetele Ooops! n-au renuntat la lantisoare. N-ai acces cu mancare si bautura, deci esti obligat sa cumperi de aici, unde preturile nu sunt deloc prietenoase. Ce nu mai ai voie? Mai nimic. Decat sa respiri si sa te bronzezi in tacere.. A, si nu plecati cu colacii sau cu scrumierele, caci, la iesire, sunteti controlati in traiste. Iar daca veti fi prinsi cu lucruri marca "Aqua Magic", riscati o amenda usturatoare sau, mai rau, sa fiti dati pe mana Politiei! Ooops! Noi, oricum, va dorim distractie placuta!

FARA COMENTARII

In urma cu doua zile, Romica Tociu a luat-o in barba, pardon, in ochi, de la unul dintre ospatarii sai. Ce sa-i faci, daca l-a dat afara pe bodyguardul sau, Liviu Chicioreanu, care acum se ocupa de Ooops!? Fosta garda de corp a comicului n-a vrut sa comenteze incidentul. Am aflat insa ca Romica a renuntat la serviciile lui Liviu, nu inainte de a fi ponegrit prin sat. Deh, se intampla si la case mai mari!

Mihai Tatulici se plimba in halat

Mihai Tatulici isi petrece vacanta in Costinesti, la luxosul complex de vile Vox Amiral. Daca tot are timp liber, el nu pierde ocazia sa incerce si apa din piscina. Se plimba, fara nici o frustrare, in halatul de baie prin complex, ignorandu-i pe ceilalti clienti care servesc micul dejun. (D.A.)

CONDICA DE RECLAMATII

  • LOREDANA GROZA TINE FOARTE MULT LA NERVII EI. Tocmai de aceea, de cateori ajunge la mare, cantareta cauta in mod expres acele locuri fara sursa de stres. "De obicei prefer sa merg in locurile unde nu am ce scrie in condica de reclamatii. Dar asta nu inseamna ca nu m-am lovit de celelalte." Loredana se plange ca pe Litoral, in special in localurile de pe faleza, se mananca extrem de prost. "Mancarea pe care o dau ei ar fi trebuit sa o numeasca otrava, nu mancare. Sunt foarte multe locuri infestate de mancare de proasta calitate". Un alt lucru care o supara este muzica data tare pana la ore tarzii din noapte. "Nu inteleg de ce trebuie sa duduie muzica inutil pana tarziu, chiar daca la terasa respectiva nu sunt clienti. In plus, am impresia ca muzica este aceeasi la toate terasele". (Cristina Ologeanu)

  • NICOLA ESTE FOARTE NEMULTUMITA DE MIZERIA DE PE PLAJA. "La unele particulare este OK, dar cand mergi pe strada sau pe unele portiuni de nisip, dai numai peste gunoaie". In plus, muzica de proasta calitate este inca un motiv de nemultumire pentru Nicola. "La mai toate terasele auzi numai manele. Tin minte ca anul trecut am luat masa la o terasa unde se difuzau manele. Cand n-am mai putut sa suport, m-am dus la cel care punea muzica si l-am rugat sa schimbe stilul. Si au schimbat. De la aceasta faza chiar ne-am imprietenit". (Cristina Ologeanu)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden ooops