x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pe Monica Gabor nu o intereseaza problemele financiare ale lui Irinel. Uite ce spune despre averea fostului ei sot!

Pe Monica Gabor nu o intereseaza problemele financiare ale lui Irinel. Uite ce spune despre averea fostului ei sot!

de CS    |    02 Noi 2012   •   14:40
Pe Monica Gabor nu o intereseaza problemele financiare ale lui Irinel. Uite ce spune despre averea fostului ei sot!

Situatia financiara a lui Irinel Columbeanu “o afecteaza" si pe fosta lui sotie. In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la acest subiect. Vedeta nu intra, totusi, in detalii de teama ca i-ar putea dauna in recursul pentru custodia Irinei, care este acum in plina desfasurare.
“Nu cunosc amanunte legate despre problemele financiare ale fostului meu sot, nu mi-a impartasit aceste aspecte pentru ca nu ne facem destainuiri de acest gen de cand am ales sa o luam pe drumuri diferite. De cate ori vorbim, discutia se rezuma la Irina. Deocamdata astept rezultatul recursului pentru custodia Irinei si las avocatii sa-si faca treaba. Declaratiile le voi face la momentul potrivit! Nu are rost acum sa ma lansez in discutii care ar putea dauna finalizarii hotararilor judecatoresti”, a declarat Monica Gabor.

Pe viitor, Monica isi doreste sa vorbeasca mai mult despre cariera ei profesionala si proiectele sale de business care sunt in plina desfasurare in America.
“Dupa ce se va incheia acest subiect mi-as dori sa nu mai vorbim despre trecut ci doar despre prezent. Am proiecte frumoase si ma concentrez, cu toata energia, asupra lor. Imi doresc ca Irina sa-mi fie alaturi, sa-i ofer o educatie aleasa si sa nu duca lipsa dragostei de mama. Ma bucur de faptul ca bautura Mr.Pink are succes in America si vom dezvolta acest brand care este din ce in ce mai cautat peste Ocean”, a mai spus Monica.

×