x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Petrecere de Halloween la Casa Albă. Jill Biden a apărut cu o perucă violet și aripi de fluture

Petrecere de Halloween la Casa Albă. Jill Biden a apărut cu o perucă violet și aripi de fluture

01 Noi 2022   •   11:14
Petrecere de Halloween la Casa Albă. Jill Biden a apărut cu o perucă violet și aripi de fluture
Sursa foto: Hepta

Președintele american Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, au fost gazdele evenimentului anual organizat de Halloween la Casa Albă.

Soții Biden au împărțit, luni, bomboane colindătorilor îmbrăcați în costume de Halloween, întruchipând Omul Păianjen, pasărea Flamingo, călugări sau zombi. A fost pentru prima oară când cuplul prezidențial și-a întâmpinat vecinii, după ce anul trecut au sărbătorit în Europa, scrie pbs.org.

Președintele Joe Biden a purtat o haină de ploaie și o șapcă de baseball bleumarin iar prima doamnă a apărut cu aripi de fluture și o perucă violet. Dulciurile, care au inclus săruturi de ciocolată și bomboane, au fost oferite de Asociația Națională a Cofetariilor.

În pofida vremii ploioase, 5.000 de persoane erau așteptate să sosească la Casa Albă, copii și adulți, pentru a primi bomboane în evenimenul numit "Șmecherie în cartierul președintelui și al primei doamne". Lista a inclus copii ai pompierilor locali, asistentelor medicale, ofițerilor de poliție și membrilor Gărzii Naționale, invitați prin grupuri comunitare locale, sindicate și alte organizații, a transmis Casa Albă. Acestora li s-au alăturat și copii ai oficialilor administrației.

În eveniment s-au implicat departamentele de Educație și Transport, împreună cu NASA, Serviciul Secret al SUA, Corpul Păcii, Brigada de Pompieri a Casei Albe și Biroul Militar al Casei Albe.

În ultimii ani, copiii au primit cutiuțe cu M&M din partea președinției sau prăjituri coapte la Casa Albă. Michelle Obama a adăugat fructe uscate, în încercarea de a ajuta copiii să mănânce mai multe alimente sănătoase.

Halloween-ul a fost sărbătorit la Casa Albă încă de la mijlocul secolului al XX-lea. Mamie Eisenhower a decorat Casa Albă de Halloween pentru prima dată în 1958. Fotografii cu Caroline și John Jr., copiii președintelui John F. Kennedy au apărut în mass-media.

De atunci, familiile președinților americani au sărbătorit Halloween-ul găzduind petreceri și spectacole pentru prieteni și personalul Casei Albe. Pe terenul din fața Casei Albe au fost organizate evenimente mai mari, în special cu familii cu copii mai mici, precum Amy Carter, Chelsea Clinton, Malia și Sasha Obama.

Președintele Richard Nixon a găzduit o serie de evenimente publice pentru copiii din oraș. Intrarea pe Pennsylvania Avenue a fost transformată în gura unui dovleac înalt de 5,2 metri în 1969. Vizitatorii au trecut pe lângă două vrăjitoare care agitau cazane.

Președintele Ronald Reagan și soția sa, Nancy, au fost întâmpinați de un dovleac pe o masă sculptată cu sloganul „Stay the Course”. Alegerile de la jumătatea mandatului au avut loc a doua zi, pe 2 noiembrie.

Președintele Bill Clinton și soția sa, Hillary, au organizat petreceri de costume și sărbători aniversare pentru prieteni și personalul Casei Albe. În 1993, au apărut îmbrăcați în președintele James Madison și în prima doamnă, Dolley Madison.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Joe Biden Jill Biden casa alba Halloween