x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Adriana Trandafir e “doamna Scărlătescu”! Actriţa spune că e ca şi măritată cu chef Scărlătescu

Adriana Trandafir e “doamna Scărlătescu”! Actriţa spune că e ca şi măritată cu chef Scărlătescu

10 Aug 2016   •   14:23
Adriana Trandafir e “doamna Scărlătescu”! Actriţa spune că e ca şi măritată cu chef Scărlătescu
Sursa foto: DIANA OROS

Chef Cătălin Scărlătescu, actrița Valentina Fătu și mama Adrianei Bahmuțeanu cad în plasă vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

 

Adriana Trandafir se aliază cu Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea ca să-l păcălească zdravăn pe Chef Scărlătescu. Actrița mărturisește că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soțul ei. “De când a apărut la TV acest om nu mai am liniște, pentru că lumea îl confundă pe soțul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu “doamna Scărlătescu ”, povestește Adriana, în show-ul lui Dan Negru. Ce farsă i-au făcut cei trei lui Scărlătescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vinerea aceasta.

 

În aceeași ediție, Adriana Bahmuțeanu se răzbună pe mama ei, iar Vasile Muraru îi plătește o poliță colegei sale de scenă, Valentina Fătu. Cum anume? Evident, pregătindu-le câte o farsă.

 

Trebuia să-i fac mamei “o bucată”, pentru că nu mă lasă în nici o dimineață să-mi beau liniștită cafeaua. Are o fixație ca, de la prima oră, să înceapă o discuție despre ce facturi au venit, ce facturi au mai rămas de plătit și așa mai departe... Dar i-am făcut-o și eu, să vadă și ea cum este”, spune realizatoarea de la Antena Stars.

 

La rându-i, Vasile Muraru e mulțumit de ceea ce a pus la cale pentru colega sa, Valentina Fătu. “Tot timpul, la cabină, râdea de farsele care mi s-au făcut la “Plasa de stele”. Acum să vedeți ce i-am pregătit eu!”, spune actorul.

 

Care dintre farsori va fi premiat de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea cu trofeul “Negrul de Aur”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentate de Dan Negru.

×