x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden PREVIZIUNE: „O sa te desparti de Keo si Keo se va cupla cu Cruduta!” Vezi cine i-a spus asta Andreei Balan (VIDEO)

PREVIZIUNE: „O sa te desparti de Keo si Keo se va cupla cu Cruduta!” Vezi cine i-a spus asta Andreei Balan (VIDEO)

de CS    |    23 Ian 2013   •   15:49
PREVIZIUNE: „O sa te desparti de Keo si Keo se va cupla cu Cruduta!” Vezi cine i-a spus asta Andreei Balan (VIDEO)
Sursa foto: facebook

Andreea Balan s-a intors de cateva zile in tara, dupa ce a petrecut doua saptamani in America. A fost cea mai lunga vacanta a Andreei, care a revenit acasa mai devreme doar pentru a participa la filmarile show-ului „Te cunosc de undeva”.
Andreea a povestit aseara la „Un show pacatos” ca alaturi de Keo a petrecut momente frumoase in America, ca a vizitat o multime de locatii turistice si chiar a jucat putin la „pacanele”.
„M-am jucat unpic, dar putin pentru ca m-a indemnat Keo, ca altfel eu nu prea vreau sa pierd banii asa. Eu tin de bani! Am castigat 50 de dolari, pe care i-am pierdut din nou”, a povestit Andreea.
 
Inspirat de ultimele despartiri din lumea mondena, Dan Capatos i-a facut o previziune Andreei:
„Daca vii pe canapea la Un show pacatos o sa te desparti de Keo si Keo o sa se cupleze cu Cruduta! Asa se intampla cu toti iubitii celor care vin aici, se cupleaza cu asistentele noastre!”
„Mie-mi place de Cruduta, dar nu cred ca s-ar cupla cu ea”, a reactionat imediat Andreea Balan.

Andreea Balan si Keo sunt de aproape 7 ani impreuna si spun ca le este foarte bine impreuna. Cei doi isi doresc sa intemeieze o familie, chiar daca pana acum nu au anuntat nici un plan de nunta.
„Imi doresc o familie cu Keo, dar familia se poate face si fara acte”, a declarat Andreea.

Andreea Balan la "Un show pacatos"

×