x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Protocol in Familiile Regale pentru femeile însărcinate!

Protocol in Familiile Regale pentru femeile însărcinate!

09 Mar 2018   •   07:02
Protocol in Familiile Regale pentru femeile însărcinate!

Gravidele regale sau regalităţile proaspăt devenite mămici sunt înştiinţate cu privire la ce au de făcut şi când, iar ele respectă, fără ezitare, obiceiurile Casei Regale. De exemplu, ţinuta de după naştere trebuie aleasă cu mare grijă.

 

Atunci când proaspăta mamă îşi face apariţia în public, orice detaliu este pus la punct şi respectat.

Este o tradiție veche militară ca, atunci când vine pe lume un copil în familia regală, să se anunțe marea veste prin focuri de armă. 62, nu mai multe, nu mai puține. Trase din turnul Londrei, astfel încât să se afle minunata veste în fiecare cămin londonez. Este o mândrie la care nu renunță nația britanică. În plus, față de aceste focuri de armă, mai sunt altele – 41 la număr – trase din parcul Hyde, lângă palatul Buckingham.

Trei, patru nume, cam atâtea primește copilul regal. Și asta deoarece compensează, probabil, pentru faptul că ei nu au un nume de familie, nu propriu-zis.

Viitoarele mămici nu trebuie, sub nicio formă, să divulge în public sexul fătului lor. De fapt, secretul este atât de bine păstrat, încât mulți viitori părinți nu vor nici ei să știe ce va fi copilul lor – fată sau băiat.

×