x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Războiul Stelelor, contra Rusiei! Luke Skywalker strânge fonduri pentru a echipa cu drone armata ucraineană

Războiul Stelelor, contra Rusiei! Luke Skywalker strânge fonduri pentru a echipa cu drone armata ucraineană

30 Sep 2022   •   12:07
Războiul Stelelor, contra Rusiei! Luke Skywalker strânge fonduri pentru a echipa cu drone armata ucraineană
Sursa foto: Hepta

Actorul Mark Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker din seria Star Wars, strânge fonduri pentru achiziția de drone pentru armata ucraineană.

Vedeta Star Wars a devenit ambasador în sprijinul armatei din Ucraina. Actorul a vorbit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru a ajuta la strângerea de fonduri.

Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker în seria celebră, a declarat că este „onorat" să preia rolul de ambasador pentru platforma UNITED24.

„Sunt onorat să fiu ambasador al Armatei de drone și să îi ajut pe președintele Zelenski și poporul ucrainean în orice mod posibil", a spus Hamill.

Președintele Volodimir Zelenski a răspuns pe Instagram.

„Am fost foarte încântat de această veste: actorul american care l-a interpretat pe Luke Skywalker în Războiul Stelelor, Mark Hamill, a devenit ambasador al platformei de strângere de fonduri UNITED24. El este primul ambasador care ajută la strângerea de fonduri pentru a-i susține pe apărătorii noștri, Armata de drone. Aceasta este o misiune dificilă, dar foarte importantă. Mark, suntem siguri că te vei descurca. Îți mulțumim că susții poporul ucrainean în lupta noastră pentru libertate", a răspuns Zelenski.

Alți ambasadori UNITED24 sunt actrița Barbra Streisand, trupa rock americană Imagine Dragons, directorul de modă Demna Gvasalia de la Balenciaga și fostul fotbalist ucrainean Andriy Shevchenko.

Proiectul UNITED24 a fost lansat de guvernul ucrainean pentru a achiziționa drone fără pilot. Acestea vor fi folosite pentru a monitoriza linia frontului de 2.470 kilometri și pentru a oferi un răspuns eficient la atacurile inamice, se arată pe site-ul proiectului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: luke skywalker