x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reactie - Alexandra nu se mai marita cu Mutu

Reactie - Alexandra nu se mai marita cu Mutu

17 Apr 2005   •   00:00

Alexandra Dinu a spus o singura data "DA" lui Adrian Mutu. Toate zvonurile legate de reintregirea familiei Mutu nu sunt adevarate. Asadar, cine are urechi sa auda!

  • de DANA ANDRONIE
  • MONDEN
  • HOTARARE IREVOCABILA. Alexandra nu vrea sa-i redevina sotie lui Adrian
    Degeaba a tot declarat Alexandra Dinu lumii intregi ca intre ea si Adrian Mutu nu mai exista altceva decat prietenie! Presa a consumat tone de cerneala pe tema reintregirii familiei Mutu. S-au scris atatea povestiri, incat fosta doamna Mutu a fost distribuita, fara sa vrea, intr-o telenovela damboviteana. Interesant este faptul ca unii ziaristi sunt foarte bine "informati", mai bine chiar decat membrii familiei Mutu. Un cotidian a publicat duminica un articol care oferea, in cele mai mici detalii, totul despre recasatoria Alexandrei Dinu cu Adrian Mutu.

    CARE NAS, CARE NUNTA? Am aflat astfel ca se stie (cu precizie, atentie!) ca se vor casatori la inceputul verii, ca vor trece doar pe la Starea Civila, fara sa se mai cunune si la biserica, deoarece in fata lui Dumnezeu sunt cununati, ca actrita nu va mai imbraca rochia de mireasa, ea preferand o toaleta simpla pentru cununia civila, ca parintii Alexandrei i-au sfatuit pe cei doi sa se casatoreasca in Italia, departe de o noua campanie de presa, chiar daca formalitatile sunt mai greu de indeplinit, ambii logodnici avand cetatenie romana. Momentul culminant acum urmeaza! Conform aceluiasi cotidian care a facut dezvaluirile socante despre "nunta Mutu", se pare ca mirii nu-si vor refuza o noua luna de miere, pe care o vor petrece cel mai probabil la Ibiza, unde e ancorat iahtul fotbalistului si unde nasul le pregateste o petrecere speciala imediat dupa cununie. Va vine sa credeti?! Ei bine, "miresei" in nici un caz! Mai ales ca nu e vorba despre nici o nunta! Alexandra Dinu ne-a declarat ca nu va fi mireasa!

    FARA MUTU. O credem pe Alexandra, din simplul motiv ca ea stie mai bine daca se marita sau nu. "Nu mai sunt impreuna cu Adrian. Nu am acceptat nici o cerere in casatorie", ne-a marturisit Alexandra, dorind sa clarifice o data pentru totdeauna care-i adevarul. Actrita isi vede singura si linistita de cariera ei in Italia, fara sa se gandeasca la maritis! Deocamdata.

    ×
    Subiecte în articol: antimonden mutu