x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sarmale la coada vacii

Sarmale la coada vacii

11 Noi 2004   •   00:00

SOCIALIZARE - Zoltan s-a imprietenit cu joianele din comuna Iepuresti

Zeci de vaci, biciclete vechi, un vacar comunal, veselie multa si baietii de la Sarmalele Reci prin preajma, ca turisti. Este vorba, de fapt, despre noul videoclip al indragitei formatii, realizat la piesa "Vaca".
SOCIALIZARE - Zoltan s-a imprietenit cu joianele din comuna Iepuresti

TABLOU. Membrii formatiei Sarmalele Reci canta nestingheriti in mijlocul joianelor din Iepuresti, devenite vedete
Din Iepuresti, pentru fani: "Vrei natura? Vrei caldura? Vrei sa simti un suflet care te impaca? Mangaie o vaca...", este indemnul celor de la Sarmalele Reci, transmis prin intermediul piesei "Vaca". Mari iubitori ai acestui animal, membrii trupei in cauza au filmat chiar si un videoclip la coada vacii. Sfatuiti de regizorul Dan Petcan, un vechi colaborator al "Sarmalelor", ei au ales ca peisaj pentru videoclip o frumoasa pasune din satul Iepuresti, comuna Calugareni, Ilfov. Filmarile au durat de dimineata si pana seara, atat cat au avut si vacutele program de pascut. Si pentru ca socotelile de-acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ, regizorul Petcan a trebuit sa renunte la actorul pe care-l avea in vedere pentru rolul vacarului comunal, deoarece a gasit chiar unul autentic: vacarul satului a carui personalitate a facut de prisos, de altfel, orice alt casting.

PE BICICLETE. Filmarea a fost un eveniment deosebit in viata "iepurestenilor", asa ca toata lumea de-acolo a dorit sa participe la ea. Multi sateni s-au facut de ajutor si, cu mare drag, au imprumutat celor din formatie cate o bicicleta ori au manat vacile pe unde trebuia. Dar pentru ca se plictisisera de atata agitatie prin preajma - instalatii, sunete, lumini - si pentru ca nu erau obisnuite cu atmosfera, joianele s-au oprit, la un moment dat, din pascut, spre disperarea vacarului care se temea sa nu duca animalele flamande, acasa, la stapanii lor.

INDRAGOSTITI DE JOIANE. Personajele principale din clip sunt vacile, iar Zoli, Emil, Paul si Tase joaca rolul unor turisti, oraseni, veniti si ei pe la tara. "«Vaca» este melodia care da si titlul albumului si care reprezinta cel mai bine produsul discografic. Noi cu totii suntem indragostiti de vaci si ne-am bucurat foarte mult sa fim acolo, printre ele si printre satenii din Iepuresti", ne-a spus Emil Viciu, chitaristul Sarmalelor Reci. Videoclipul se lanseaza in aceasta seara, in Stuf Vama Veche, iar formatia va sustine, incepand cu ora 21:00, si un concert special pregatit cu ocazia acestui material video.

FARA LAPTE

"Nici unul dintre membrii formatiei nu prea a avut parte de peripetii traite la tara, asa ca atmosfera din Iepuresti ne-a produs o mare bucurie. Dupa filmari nu ne-am ospatat cu lapte proaspat de vaca, deoarece sigur ne-am fi stricat la stomac. Nu suntem obisnuiti cu el"

ORASENI

"«Vaca» este piesa care da titlul albumului si care consideram ca reprezinta cel mai bine albumul discografic. Noi toti din formatie suntem indragostiti de vaci si ne-am bucurat mult sa filmam acolo, printre ele si satenii din Iepuresti" - Emil Viciu, Sarmalele Reci
×
Subiecte în articol: antimonden iepuresti