x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scandalurile continuă între Shakira și Gerard Piqué: Un videoclip cu fosta soacră, viral pe rețelele sociale

Scandalurile continuă între Shakira și Gerard Piqué: Un videoclip cu fosta soacră, viral pe rețelele sociale

de Anastasia Paul    |    26 Ian 2023   •   21:00
Scandalurile continuă între Shakira și Gerard Piqué: Un videoclip cu fosta soacră, viral pe rețelele sociale
Sursa foto: Hepta

În fiecare zi apare o nouă poveste despre Shakira și Gerard Piqué. Despărțirea celor doi a fost atât de urmărită de mass-media, încât mai mulți membri ai familiei ajung fără voie în atenția publicului. Așa s-a întâmplat și cu Montserrat Bernabeu, mama fotbalistului spaniol.

În urmă cu câteva zile, un videoclip mai vechi a devenit viral. În imagini se vede cum Shakira și Bernabeu vorbesc oarecum precipitat, iar aceasta din urmă duce un deget la buze rugând-o pe cântăreață să tacă. Apoi cele două își continuă conversația, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. În videoclip apare și Piqué, vorbind cu ele. În timp ce spectatorii consideră că videoclipul arată tensiunea din cuplu, Shakira pare relaxată. 

Zvonurile despre o ceartă între Shakira și Bernabeu au apărut după lansarea noii piese a Shakirei. „M-ai lăsat vecină cu soacra mea, cu presa la ușă și o datorie la  stat”, spun versurile. 

Potrivit revistei spaniole Lecturas, Bernabeu ar fi fost  „devastată” de despărțirea celor doi, iar ruptura lor a creat tensiune între Shakira și soacra sa, și astfel între bunică și nepoții Milan și Sasha. Revista susține că mama fotbalistului a sperat până în ultima clipă că fiul său și Shakira, femeia care i-a fost alături timp de 12 ani și care i-a dăruit 2 copii, se vor împăca, scrie hola.com. 

×
Subiecte în articol: shakira gerard pique monserat bernabeu