x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scarpinatul in nas intareste organismul

Scarpinatul in nas intareste organismul

de Adriana V. Paduraru    |    Miruna Mihalcea    |    19 Iul 2005   •   00:00
Scarpinatul in nas intareste organismul

Medicii au ajuns la concluzia ca scobitul in nas face bine organismului.

"Cirque du Soleil", intrat la apa


Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Natatie din Canada a prilejuit o demonstratie sustinuta de artisti ai "Circului Soarelui" ("Cirque du Soleil"). Fiind vorba despre o competitie de inot, numerele de acrobatie nu puteau fi executate decat in apa

"Muzeul" Osbourne


Ozzy si Sharon Osbourne au gasit o noua modalitate de a se raporta la imposibilitatea de a-si vinde casa din Los Angeles: sa o deschida pentru public, ca atractie turistica. Cei doi soti ar putea castiga bani impunand o taxa de vizitare sutelor de fani care se inghesuie in fata cladirii, potrivit tabloidului The Sun.

Inchisoare - Alt sex pentru a scapa de pedeapsa


Un bulgar si-a schimbat sexul pentru a scapa de trei ani de inchisoare. Potrivit legilor din tara vecina, infractorul este o alta persoana, deci nu mai poate fi condamnat. Sretko Ickov, din Dragor (apropiere de Sofia) a fost arestat pentru hotie. Dupa ce a platit cautiunea, Ickov a suferit o operatie de schimbare de sex si a aparut la tribunal ca femeie. Judecatorul a hotarat ca hotul, al carui nume este acum Albena Mihajlova, nu mai poate fi inchis pentru ca este o alta persoana.

Memorie - Cainele a uitat ca stapanii s-au mutat


Un caine care obisnuia sa iasa pe geamul apartamentului stapanilor sai, aflat la parter, pentru a ajunge in gradina a sarit din noul lor apartament aflat la etajul sase. Cainele a avut totusi noroc, aterizand in balconul unui vecin de la etajul trei. Stapanii Udo si Angela Baecker, ambii de 29 de ani, din Köln, au chemat pompierii dupa ce l-au auzit pe micul lor boxer latrand in balconul de la trei dar nu au reusit sa ajunga la el pentru ca vecinii erau in concediu.

Incurajare - Scarpinatul in nas intareste organismul


Profesor Dr. Friedrich Bischinger, medic austriac renumit in bransa, avanseaza o ipoteza cel putin hilara pentru neinitiati. El a ajuns la concluzia ca scobitul in nas si ingurgitatul mucozitatilor rezultate in urma "forajului" fac bine organismului. Majoritatea subiectilor care se scarpina in nas foarte des sunt, pare-se, mai sanatosi si mai fericiti, motiv pentru care medicul crede ca societatea ar trebui sa-i incurajeze pe copii in aceasta privinta. Explicatia stiintifica oferita de doctor este aceea ca nasul e un filtru excelent pentru tot soiul de bacterii si ca ele, incorporate in mucozitati inghitite apoi, vor intari sistemul imunitar pe acelasi principiu, sa zicem, ca vaccinul obtinut chiar din veninul sarpelui caruia cineva ii cade victima.

×
Subiecte în articol: antimonden