x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se dă startul Fashion Week

Se dă startul Fashion Week

de Catalina Iancu    |    22 Noi 2007   •   00:00
Se dă startul Fashion Week

Măine incepe Săptămăna Modei in Romănia. Bucharest Fashion Week a ajuns la cea de-a opta ediţie. Seara va debuta cu un cocteil, urmat de un moment coregrafic ce se anunţă a fi spectaculos.

SĂPTĂMĂNA MODEI

Măine incepe Săptămăna Modei in Romănia. Bucharest Fashion Week a ajuns la cea de-a opta ediţie. Seara va debuta cu un cocteil, urmat de un moment coregrafic ce se anunţă a fi spectaculos. Mama modei romăneşti işi va prezenta noua colecţie haute-couture, Azzara by Zina Dumitrescu, iar vedeta-surpriză va fi nimeni alta decăt Claudia Neghină, care va etala o ţinută retro in două culori.

Â
Lista.
Este programată apoi o prezentare de blănuri de samur, vizon şi cincila marca MG Blănuri, pentru care va defila Monica Columbeanu. Roxana Moise a pregătit o colecţie Orientală şi o are ca vedetă pe Andreea Spătaru, cea care a creat "turbanul lui Băsescu". Vor urma, in ordine: Veronese (accesorii-pantofi şi genţi), Sheremet (haute-couture), Suwen (lenjerie), Silvian Heach (prÃşt-Ã -porter Italia), Mondo (haine bărbaţi), Rossi Barbarossa (invitat special Turcia) şi Rita Mureşan (haute-couture). Evenimentul se va incheia cu o oră inainte de miezul nopţii, cu un fashion tv party. BFW face parte din circuitul internaţional al show-urilor de gen, alături de Milano Fashion Week, Paris Fashion Week, Londra Fashion Week şi Madrid Fashion Week. Festivalul va dura o săptămănă, mai precis in perioada 23-28 noiembrie, şi se va desfăşura la Grand Hotel Rin. Fashion TV International va promova evenimentul timp de două luni, difuzănd clipuri şi reportaje cu imagini de la festival. Fashion TV este primul canal exclusiv de modă şi este prezent in 130 de ţări de pe cinci continente. Să inceapă spectacolul!

×
Subiecte în articol: antimonden fashion week fashion week