x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suma URIAȘĂ pe care a câștigat-o Selly în 5 zile de „Beach,Please!”

Suma URIAȘĂ pe care a câștigat-o Selly în 5 zile de „Beach,Please!”

de Redacția Jurnalul    |    18 Sep 2024   •   15:30
Suma URIAȘĂ pe care a câștigat-o Selly în 5 zile de „Beach,Please!”
Sursa foto: spynews.ro

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a organizat în această vară festivalul „Beach,Please!”, pentru al treilea an consecutiv. El îl consideră „cel mai mare eveniment de hip-hop din lume”.

Selly a vrut să creeze un eveniment dedicat generației și preferințelor sale muzicale. Festivalul se adresează publicului tânăr iar în acest an au participat peste 200 de artiști din România și din străinătate.

Artistul a câștigat nu mai puțin de 20 de milioane de euro în cele 5 zile de „Beach,Please!” Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut pentri profit.ro, încasările de anul acesta au fost de patru ori mai mari decât cele de anul trecut.

„Dacă în 2023 am avut 12 artiști internaționali, anul acesta au fost peste 21 iar Travis Scott, headliner-ul nostru, este unul dintre cei mai scumpi artiști care au concertat vreodată în țara noastră. Aceste investiții majore s-au simțit și în revenue, încasările totale crescând de patru ori față de ediția din 2023”, a explicat Andrei Șelaru.

El a spus că anul acesta festivalul a avut 510.000 de persoane în 5 zile, iar numărul de participanți unici a fost de peste 133.000, dintre care 10.000 de participanți au fost străini.

„Când vine vorba de numărul de participanți, majoritatea festivalurilor din România raportează de fapt, traficul – o cifră care rezultă din adunarea participanților din fiecare zi (participanți ziua 1 + participanți ziua 2 …etc).  „Beach,Please!” 2024 a înregistrat un trafic de 510.000 pe cele 5 zile de festival, iar numărul de participanți unici a fost de 133.000. Dintre aceștia, am avut peste 10.000 de participanți străini din țări precum Bulgaria, Ungaria, UK, Irlanda sau Republica Moldova”, a mai declarat Selly.

Anterior, în cadrul unui interviu, Selly a afrimat că nu mai dă bani pe haine foarte scumpe, și investește în filme.

”Ultima mare investiție pe care am făcut-o este în noul film pe care îl produc. Deci, asta spun, nu neapărat că sunt mai econom, doar chestiile pe care s-au schimbat banii.”, a spus Selly la Antena Stars.
 

×
Subiecte în articol: Selly beach please hip hop