x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Serbia - Anticonceptie cu socuri electrice

Serbia - Anticonceptie cu socuri electrice

de Adriana V. Paduraru    |    10 Noi 2005   •   00:00
Serbia - Anticonceptie cu socuri electrice

In Serbia este la moda un nou mijloc de contraceptie: electrocutarea testiculelor. Potrivit doctorului Sava Bojovic, "cuplurile pot face sex fara sa se teama de o sarcina timp de 10 zile".

Zvon - Halle Berry este insarcinata

Un nou zvon circula pe la Hollywood: Halle Berry este insarcinata. Se pare ca tatal bebelusului este prietenul sau, Michael Ealy. Actrita l-a cunoscut pe Ealy la putin timp dupa divortul de sotul sau, cantaretul Eric Benet.

Casatorie - Nunta de 1.000 $ intre caini

Doi patrupezi si-au unit destinele in fata a 70 de invitati. Casatoria i-a costat pe cei doi proprietari din Statele Unite aproximativ 1.000 de dolari. Bobby (2 ani) a luat-o de nevasta pe Gracie (3 ani). Susan Laurer (79 de ani), proprietara mirelui, si-a dat acordul ca, dupa nunta, cei doi sa locuiasca alaturi de stapanii miresei.

Serbia - Anticonceptie cu socuri electrice

In Serbia este la moda un nou mijloc de contraceptie: electrocutarea testiculelor. Potrivit doctorului Sava Bojovic, expert in fertilitate, socurile electrice de joasa intensitate duc la "adormirea" spermei. "Cuplurile pot face sex fara sa se teama de o sarcina timp de 10 zile", a adaugat specialistul.

Amenajare - Diddy si-a renovat camioneta

Diddy, fost Puff Daddy, fost P. Diddy, a cheltuit nu mai putin de 200.000 de lire sterline pentru amenajarea camionetei sale. Aceasta este dotata acum cu un televizor cu diagonala de 82 cm, o canapea din piele confectionata manual si un minibar. Pe langa acestea, rapperul a mai comandat cinci televizoare de mici dimensiuni, un racitor pentru vinuri, un suport pentru sticle, din piele, si parchet inscriptionat cu litera D.

Reusita - Kirstie Alley a slabit dansand

Actrita Kirstie Alley a reusit sa slabeasca 25 kg prin intermediul dansului, dupa ce i-a angajat pe coregrafii lui Usher si ai Madonnei sa o ajute. Ea este atat de multumita ca a slabit, incat le recomanda tuturor femeilor plinute sa isi puna pantofii cu toc si sa danseze. "Dansul te face sa te simti ca si cand ai sarbatori ceva", a declarat Alley, care la un moment dat cantarea 100 de kilograme. Actrita - care vrea sa mai slabeasca 11-15 kilograme - si coregrafii sai lucreaza in prezent la o caseta cu exercitii fizice.

Baschet - Tatuajele, interzise in Iran

Jucatorii iranieni de baschet nu au voie sa se tatueze, asa cum fac colegii lor din alte tarii. "Tatuajul este impotriva codului moral al tarii noastre", au declarat reprezentantii Federatiei Iraniene de Baschet. Cei care incalca noua regula vor fi aspru pedepsiti, iar sportivii care au facut deja acest lucru trebuie sa "repare" greseala. Unul dintre cei mai tatuati baschetbalisti este fostul membru al echipei Chicago Bulls, americanul Dennis Rodman.
×
Subiecte în articol: antimonden