x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Shakira şi Piqué ar putea aştepta al treilea lor copil

Shakira şi Piqué ar putea aştepta al treilea lor copil

17 Apr 2016   •   12:00
Shakira şi Piqué ar putea aştepta al treilea lor copil

Shakira şi Gerard Piqué sunt din nou în centrul atenţiei tabloidelor după zvonurile lansate de presa latino-americană, potrivit cărora cuplul ar putea aştepta al treilea lor copil, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

De fapt, cântăreaţa columbiană nu şi-a ascuns niciodată visul de a avea cât mai mulţi copii şi de a întemeia o familie numeroasă, notează ziarul spaniol.

Numeroase mass-media mexicane au publicat informaţii care asigură că Shakira şi-ar dori o fetiţă şi că ar fi din nou însărcinată. Se ştie că artista şi jucătorul catalan de fotbal sunt foarte riguroşi cu datele, însă ar putea fi vorba şi de o mare coincidenţă.

O sursă apropiată cuplului asigură că artista columbiană este însărcinată "în câteva săptămâni" şi că deja i se observă burtica. Planurile cuplului este de a-l aduce pe al treilea lor copil, care speră să fie o fetiţă, la începutul anului viitor în ianuarie, înainte ca artista să împlinească 40 de ani.

Deocamdată este vorba doar de un zvon, care pare să capete pe zi ce trece tot mai multă forţă. Shakira şi Piqué sunt deja părinţii a doi băieţi, Milan de trei ani şi micul Sasha în vârstă de un an. AGERPRES

×
Subiecte în articol: shakira gerard pique