x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Spin a avut pana si cascadori la concert

Spin a avut pana si cascadori la concert

02 Oct 2004   •   00:00

Cei mai de vita cantareti mioritici au dat curs invitatiei de a participa la o lansare Spin. Ziua: joi, ora: 21:00, localul: Music Club. Evenimentul le-a atras si pe vedete, care au luat cu asalt clubul de pe Strada Baratiei.

DANA ANDRONIE

Roxana Andronescu si Marius Popa, vocile Spin, au luat microfonul in primire cand toti invitatii se intrebau daca va mai avea loc vreun concert. Si-au lansat un album, asa ca au simtit nevoia sa intarzie mai mult de o ora. Semn ca se respecta!
Dupa ora 22:00 au inceput sa cante chitarile, toba, clapele si solista-actrita-cascador.

DE VALOARE. Fosta voce Capuccino, Roxana a recunoscut ca este tare greu sa canti live. Pe tocuri. "Promit ca nu o sa mai cant niciodata pe tocuri. Este tare greu. Nu pot sa ma manifest. Este putin jenant sa ma misc si sa cant asa." Au fost ceva probleme tehnice la inceput, mai ales ca micuta cantareata nici nu ajungea la microfon, desi se catarase pe tocuri. O data ce situatia a fost remediata, Roxana s-a pus pe cantat. In tandem cu Marius (ex-Foisorul de Foc), aceasta a demonstrat ca poate oricand sa devina o diva. Concertul a durat mai putin de o ora, dar publicul a fost multumit de portia de Spin. Solista a fost incurajata de cascadori, prietenii ei de pe platoul de filmare. N-a uitat sa le multumeasca, fiind impresionata de numarul mare de sustinatori. De asemenea, Roxana a mai precizat: "Am o trupa de valoare", recunoscand astfel ca prestatia sa depinde si de baietii pe care ii are pe spate.

Daca pana si Ovidiu Komornyk si Alin Oprea au fost prezenti la o lansare de album inseamna ca trupa spinoasa a reusit sa atraga atentia colegilor de breasla. Surpriza a fost si mai mare, cand micul geniu al muzicii romanesti, Marius Moga, a venit insotit de sapca cea rosie si de Smiley, la Music Club. A tinut cu tot dinadinsul sa-i asculte (cu urechea) pe Roxana Andronescu si pe Marius Popa. Gabriel Cotabita, Mihai Pocorschi, Solo (chitaristul trupei Bosquito), El Negro, Edi Petrosel, Mugur Vrabete (Holograf), Ioan Gyuri Pascu, Robert Turcescu, Mihaela Tatu, Lucian Viziru, Cabral au fost spectatorii unui concert live Spin.

TORT SI LUMANARI. Lui Gyuri i-a tinut companie o sticla de bere, iar lui Cabral, o blonda apetisanta, cu care s-a tot afisat la petrecerile mondene. Fotomodelul si-o fi castigat statutul de iubita a vedetei de Acasa. Robert Turcescu a intrat imediat in atmosfera clubului si a dat rapid peste cap un paharel de tequila. Apoi, a salutat si a pupat pe toata lumea. A fost foarte atent cu fiecare cunoscut in parte.

Concertul de lansare a trupei Spin a coincis cu ziua de nastere a baiatului de la clape, Catalin Tuta-Popescu. Organizatorii i-au adus pe scena un tort si l-au pus sa sufle in lumanari. Iubita lui, Roxana, a inceput sa-i cante "La multi ani", fiind probabil prea timida sa-l pupe pe obraz, cu publicul de fata. Dupa ce cantarea a luat sfarsit, Marius Popa i-a chemat pe colegii din sala sa participe la jam session. Parca i-ar fi chemat la razboi, caci au disparut precum potarnichile. Cu o asemenea "oaste", Marius s-a vazut nevoit sa cante de unul singur. Si nu s-a lasat, pret de o ora. Spectatorii au inceput sa strige: "Marius, Marius… Moga!". Cantaretul a sesizat ironia si a renuntat la microfon.

CINE SUNT "SPINII"

Sorin Patru (tobe) se ghideaza dupa motto-ul "Viata e grea, dar trece". Marius Popa (voce, chitara) sustine ca este "frumusel foc, dar... modest". Muzica este prima iubire a Roxanei Andronescu (voce), dar nici filmul nu-i este strain. A terminat, de curand, Facultatea de Actorie, sub indrumarea profesorului Virgil Ogasanu si a facut mici "cascadorii" alaturi de actorii Jennifer Tilly ("Seed of Chucky"), Billy Pipper ("Spirit trap"), Daniel Bernhardt ("Tornado"), Bogdan Ciurea (chitara solo), "indianul" trupei, este un fan infocat al chitaristului Steve Vai. Daca ar avea un milion de dolari, George Sarluceanu (bass) si-ar cumpara numai barci. Catalin Tuta-Popescu (claviaturi) considera ca prietenii nu trebuie pusi la incercare.

FOTO

  • RESPECT. Spin a intarziat mai mult de o ora, pentru a canta mai putin de o ora

  • BUNA DISPOZITIE. Gyuri Pascu nu s-a dezlipit de o "blonda"

  • IN DOI. Cabral n-a venit cu mana goala. Si-a luat iubita cu el

  • FIDEL. Edi Petrosel s-a prezentat cu sotia

  • SARBATORIT. Catalin a stins toate lumanarile
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden marius spin