x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

20 Ian 2006   •   00:00

Gura mare - Halterofil, dentistul lui Ovidiu Cuncea

Cat timp "Gogomanii" sunt in vacanta, actorul Ovidiu Cuncea a acceptat sa se lase pe mana unui dentist, pentru reparatii capitale. Cel ales este nimeni altul decat fostul campion al Asiei la haltere in 1986, Nader Farajollah. Acesta si-a deschis un cabinet stomatologic in Bucuresti si e decis sa imbunatateasca dantura mai multor vedete autohtone, caci, pentru un VIP, nimic nu este mai important decat un zambet perfect. (Simona Ecovoiu)

Manechin - Bebe, sexolog de podium

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu i-a lansat sexologului Bebe Mihaescu o invitatie. Nici la bal, nici la spital, ci pe podium. Ea a anuntat ca pregateste o colectie vestimentara dedicata barbatilor si ca manechinii vor fi alesi dintre vedete: "Bebe este un barbat cu personalitate, aratos, asa ca sper sa-l conving sa prezinte tinutele mele, in cadrul show-ului ce va avea loc peste doua luni. Pe scena vor mai urca politicieni si actori". (Simona Ecovoiu)

Revenire - "Animalele X" au Pacha Man

O vreme, baietii de la Animal X au stat pe tusa, fara a ne mai astepta la o revenire spectaculoasa, care a avut totusi loc in ciuda pronosticurilor nefavorabile. Pentru inceput, ei au inregistrat impreuna cu Pacha Man videoclipul piesei "Baieti derbedei", in regia lui Marian Crisan. Atat regizorul, cat si interpretii au avut de infruntat frigul la filmarile realizate in Pasajul Obor. Soparla, Hiena si Vierme au scos pe piata un nou album, ce contine zece piese si cu care spera sa rupa, ca pe vremuri, gura targului. (Simona Ecovoiu)

Episod - Pacurariu, la Bill Gates

La TVR 1 continua seria documentarelor "Cealalta Romanie", realizata de Irina Pacurariu. Dupa ce a calatorit prin Europa, Irina a ajuns taman in America, unde a cunoscut romani cu destine impresionante. Duminica, de la 16:15, va fi difuzat episodul "Nopti albe la Seattle", adica povestea romanilor care au reusit performanta de a intra in "malaxorul de creiere de la Microsoft". In prezent, mai mult de 200 de romani lucreaza la Redmond-Seattle, cartierul general al lui Bill Gates. (Simona Ecovoiu)

Copie - Secretul alunitei Dauer

Solista Mirabela Dauer si-a dorit, in adolescenta, o alunita. Pe fata, identica insa cu cea a Margaretei Paslaru, interpreta pe care Mira o diviniza, la vremea aceea. Cum alunitele nu apar din senin sau la comanda, ea s-a vazut nevoita sa apeleze la un truc: "Am incins un ac si mi-am chinuit pielea cateva zile. Pana la urma locul s-a umflat, s-a innegrit si iata-ma cu un semn. Lumea ma stie asa si nici rau nu-mi sta". Daca Margareta ar fi avut un corn in frunte, Mirabela ar fi luat unul de imprumut? Ce ti-e si cu vedetele astea... (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden simona ecovoiu