x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

16 Dec 2005   •   00:00

Zvon macabru - Lui Stefan Cigu i-a murit moartea


Zilele trecute s-a zvonit ca violonistul Stefan Cigu, sotul solistei de muzica populara Matilda Cojocarita, a murit: "Asta inseamna ca mi-a murit moartea", spune el. Mai mult, fanii celor doi ii pot vedea in carne si oase azi, de la ora 16:00, la Libraria St. O. Iosif din Brasov, unde au ales sa-si lanseze noul album, intitulat "Melodii de atunci, cantate acum". Materialul discografic a fost inregistrat chiar la casa lor de discuri, ce poarta numele fiului lor, Alin Cojocarita. (Simona Ecovoiu)

Fara celulita - Miss Playboy, pe podium


In ultima vreme, fotomodelele profesioniste au fost inlocuite, pe podium, de actrite sau de soliste, mai nou si de fete fara celulita, marca Miss Playboy. Cele din urma au defilat, miercuri seara, la Hotel Phoenicia, in lenjerie intima, celelalte tinute, din colectia "Cleopatra", fiind prezentate de angajatele hotelului. Claudia si Julia (Sexxy), dar si Selena s-au infruptat, la final, din tortul de doi metri oferit de organizatori. (Simona Ecovoiu)

Accident - Daniel Ilie, facut "Varza"


Miercuri, Daniel Ilie, liderul grupului umoristic Varza, si-n acelasi timp vedeta emisiunii "Taxi Driver" (National TV), astepta cumintel la semafor, intr-un Volkswagen Golf. Pana ca semaforul sa indice culoarea verde, soferul masinii aflate in fata lui a dat inexplicabil cu spatele, suficient cat Daniel sa se trezeasca cu avarii la masca de la faruri, aripa si bara de protectie, paguba ridicandu-se la cinci milioane de lei. Soferul s-a dovedit a fi... femeie, nimeni alta decat o colega de breasla de la un post de televiziune concurent. (Simona Ecovoiu)

Crasmarita - Benone, nasul unui han


Benone Sinulescu a inaugurat, sambata, Hanul "Crasmarita din Buzau", numele fiind inspirat din titlul unei piese din repertoriul celebrului solist de muzica populara: "Patronii mi-au propus sa fiu nasul hanului, asa ca am taiat panglica in prezenta invitatilor". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden