x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

27 Iul 2005   •   00:00

Telenovela - Lazarov face din vedete actori

Oameni buni, s-a dat liber la telenovele autohtone, ca tot suntem talentati! La castingul pentru telenovela-fluviu planuita de Valeriu Lazarov la Antena 1 au fost chemati cantareti, prezentatori tv si actori cata frunza si iarba. Ia sa vedem pentru ce roluri! Pe Lorena Maria (eroina principala, rol dublu) s-au batut Ileana Lazariuc, Cristina Soloc, Bianca Ionita si Cristiana Raduta. Octavian, rolul principal masculin, este disputat de Claudiu Mirica si mai multi actori profesionisti. O secretara rea ar putea fi Andreea Antonescu, iar rolul homosexualului ar putea fi jucat de Razvan Fodor (Krypton), Liviu Varciu (L.A.), Cove (Surprize, surprize) sau Andrei Duban. Suna promitator, nu? (Dana Ciobanu)

Inca o "Minune" - Copilu’ are si un baietel

Adi Minune si-a vazut visul cu ochii: sotia lui a nascut, luni seara, la Spitalul Filantropia, un baietel de 3,200 kg. Interpretul mai are o fetita, care este colega de gradinita cu alte odrasle de VIP-uri. In plus, detine si masina la scara, cu sofer personal. La botezul mostenitorului, deja s-au inregistrat pe lista toti amicii lui Adi, manelisti cu state vechi. (Simona Ecovoiu)

In pampersi - Apare "Vaduva alba"

Trupa B.TON tine neaparat sa socheze. In concerte, Fly, Calin Venin si Da noots apar imbracati in pampersi sau prosoape, care cad in timpul show-ului. Muzica lor e o combinatie de punk si rock, cu influente de blues, rock’n’roll si chiar drum’n’bass. Saptamana aceasta, B.TON lanseaza primul sau album, "Vaduva alba". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden