x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

03 Sep 2005   •   00:00

Trupa Compact, fara Teo Peter si Emil Laghia, in SUA

Dupa succesul repurtat in deschiderea concertului Europe, de la Brasov, grupul Compact va pleca in SUA, pentru o serie de concerte. Primele recitaluri vor avea loc la 17 si 18 septembrie, in cadrul Festivalului "Taste of Romania", de la Chicago. Aceste spectacole, programate inainte de trecerea in nefiinta a basistului Teo Peter, sunt opera lui Branco, un impresar american. Chiar daca l-au pierdut si pe Emil Laghia, Ciuci & Co. au decis sa nu mai coopteze un nou membru, asa ca, in prezent, Compact evolueaza in urmatoarea formula: Paul Ciuci - chitara si voce, Dan Stesco - clape, Adrian Tinca - chitara si Lelut Vasilescu - baterie. (Adrian Vaduva)

Botezatu a controlat textilele din Dubai

De departe cel mai plimbat prin lume designer roman, Catalin Botezatu si-a bifat pe harta calatoriilor personale doua noi locatii: Dubai si Insulele Maldive. Botezatu a petrecut in Emiratele Arabe doar trei zile, timp suficient sa prospecteze piata textilelor orientale, dar si sa-si "clateasca" ochii cu luxul care poate fi intalnit la tot pasul in Dubai. Designerul a fost placut impresionat de felul in care se imbraca araboaicele, chiar daca hainele de firma pe care le poarta abia se intrezaresc pe sub vesmintele negre traditionale. Dupa Dubai, Botezatu a zburat spre Insulele Maldive, pentru o minivacanta cu soare si scufundari printre bancuri de pesti. (Dana Ciobanu)

Actorul Dan Tudor s-a facut cantaret

Fostul prezentator B1 TV Dan Tudor nu se fereste de numarul 13. Atatea piese inregistreaza actorul Teatrului National din Bucuresti, alaturi de trupa Supermarket, pe un nou disc. Albumul include piese "de suflet", preluari din repertoriul lautaresc si cantece cum se cantau pe vremuri, in parc. Fara a pretinde un talent muzical deosebit, Dan Tudor canta de placere. (Dana Ciobanu)

Phoenix renaste cu "Baba Novac"

Noul album Phoenix, "Baba Novac", va fi lansat in Bucuresti, in jurul datei de 20 octombrie. Evenimentul va fi urmat de un turneu national de promovare, lista oraselor care vor fi incluse in traseul rockerilor fiind inca deschisa. Astazi, Phoenix inseamna Nicu Covaci, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan "Tandarica", Mani Neumann, Cristi Gram si Ionut Contras. (Dana Ciobanu)

Picant

Maria Dragomiroiu neaga ca ar fi apelat la ajutorul unui medic estetician. In cazul unei operatii estetice, Maria va organiza o conferinta. (A.V.)

Avi, component al trupei Activ, a fost amendat. Politistii bucuresteni l-au sanctionat pe cantaret intrucat acesta si-a parcat masina intr-un loc nepermis. (A.V.)

Echipa Divertis a subliniat pierderea in greutate si noul look al Monicai Anghel cu replica "Vai, nu mai imi place de Otilea, e o slabanoaga!". (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden