x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

26 Iul 2005   •   00:00
Suete

26 iulie 2005

Elegance le asigura fanilor o vacanta exotica


Pentru primul album produs sub sigla Cat Music, "Cine te iubeste", fetele de la Elegance au pregatit o lansare "profesionista", la care ii au ca invitati speciali pe baietii de la Body&Soul. In timpul petrecerii care va avea loc duminica, de la 19:30, la Cuba Republika del Sol, din Bucuresti, Issa (foto) si Cristina vor da de stire ce trebuie sa faca fanii lor pentru a primi cele doua bilete norocoase pentru o vacanta exotica, alaturi de ele, in luna septembrie. In plus, blonda si bruneta le-au pregatit invitatilor concursuri cu premii, videoproiectii, karaoke, artificii si multe alte surprize. "Noul material discografic il dedicam atat celor care stiu sa se distreze, cat si celor care nu au crezut in noi", a tinut sa precizeze cantareata blonda. Poate va intrebati cum suna acum Elegance. Raspunsul, pe cat e de simplu, pe atat e de complicat: "Dance, cu influente orientale si prelucrari din folclor, toate intr-un sound adaptat lui 2005". Daca nu v-am lamurit, nu puteti decat sa va riscati cumparand albumul. Succes! (Dana Ciobanu)

Festivalul de la Navodari: 2 miliarde de lei


La sfarsitul acestei saptamani, seria festivalurilor de pe Litoral debuteaza cu Festop, la Navodari. Conceput de producatorul Cornel Diaconu (cel care este responsabil si de Callatis) ca un "festival al festivalurilor", Festop se doreste si o continuare a Zilelor Orasului Navodari. Primaria a alocat pentru acest festival 2 miliarde de lei vechi. Intre 29 si 31 iulie, vor urca pe scena din Piata Navodari 200 de solisti de muzica usoara si populara, dar si manechini care vor prezenta cateva colectii de top ale anului. Cat priveste partea tehnica a evenimentului, cei de la Show Master promit o baie de lumini (150 KW) si decibeli de 100 KW (speram ca geamurile de la blocurile din jur sa nu se faca tandari). (Dana Ciobanu)

Liviu Pustiu’ a inregistrat un album house


Mare ne-a fost mirarea sa-l vedem pe vestitul manelist Liviu Pustiu’ interpretand piesa house "O stea, o noapte". Marele eveniment, ca sa-i zicem asa, a avut loc in cadrul emisiunii lui Dan Helciug de la National TV. Liviu a anuntat ca noul sau album contine si manele, si melodii house. De fapt, cam toti solistii au luat-o razna: Daniela Gyorfi a trecut de la dance la manele, Bianca Rus, de la manele la muzica populara si tot asa... (Simona Ecovoiu)

Emir Kusturica si Narcisa Suciu, pe scena la Torino


Moroseanca Narcisa Suciu cu a ei Gasca de Acasa, K1, Ro-Mania au participat la Festivalul Belleville. Pentru doar un week-end, muzica balcanica s-a reunit intr-o fabrica dezafectata din Torino. 1.000 de persoane nu i-au scapat din ochi pe ai nostri, mai ales ca in zilele anterioare ale festivalului, muzica din Balcani fusese reprezentata de Emir Kusturica&No Smoking si Papazov&Wedding Orchestra. Narcisa Suciu si-a facut un obicei de a o lua in deplasari, chiar si peste hotare, pe fiica sa, Daria, care are 7 ani. (Dana Ciobanu)

Dinu Maxer este bulversat de nunta fostei iubite


Dupa ce s-a despartit de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer si-a mutat resedinta pe Litoral, unde prezinta, in fiecare seara, un show. Din distributia spectacolului, ce se desfasoara la Hotelul Majestic, din Jupiter, face parte si Ispita, o trupa de muzica orientala infiintata de Maxer. Referitor la vestea ca Nicoleta se marita cu un afacerist, Dinu ne-a declarat: "De azi inainte nu mai vreau sa aud de numele ei, refuz sa mai colaborez cu ea pe plan profesional". Dar pe plan sentimental...? (Simona Ecovoiu)

Declaratia zilei


"Cei din Ministerul Culturii mi-au retras subventia. Acum mi-o redau, pentru ca asa vor muschii lor."
Angajatii Ministerului Culturii si Cultelor se joaca cu regizorul Mircea Daneliuc dupa bunul lor plac.

PICANT
  • Nicoleta din Hi-Q a fost prinsa de paparazzii de la VIP cand facea plaja in costumul Evei. Langa ea era Razvan Fodor, care incerca disperat sa o acopere cu prosopul.

  • Benone Sinulescu a refuzat sa naseasca, vara asta, un cuplu de indragostiti. Pe motiv ca e ocupat cu o serie de concerte. (S.E.)

  • Marius de la Akcent preda "ciclismul in grup". Este vorba, de fapt, despre niste exercitii de fitness, pe biciclete medicinale. (S.E.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden