x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

22 Iul 2005   •   00:00
Suete

22 iulie 2005

O camera cu mucegai pentru Catrinel


Vedeta postului National TV Catrinel Sandu (foto) se afla, pentru al doilea an la rand, pe Litoral. In delegatie, din pacate, caci, daca ar fi dupa ea, s-ar urca in primul avion cu destinatia Germania. Unde se antreneza, pana la iarna, iubitul ei, tenismanul Gabriel Trifu: "Dar, in vacanta, cred ca in luna septembrie, ma voi duce sa-l vizitez, caci mi-e tare dor de el". Pana una-alta, lui Catrinel nu-i ramane decat sa pregateasca emisiunea "Fantastic Bar", ce se transmite din statiunea Olimp: "Culmea e ca am aceeasi camera de hotel ca si anul trecut. Nimic nu s-a schimbat, mobilierul e identic, iar petele de mucegai au ramas la locul lor". In alta ordine de idei, Catrinel se lauda cu noua ei achizitie, un jeep Hyundai Tucson cumparat in rate. Cel care a sfatuit-o sa devina proprietara acestei marci de autoturism este fostul campion mondial la box Mihai Leu, el fiind si cel care i-a adus masina pe Litoral: "Imi place sa zic ca Mihai Leu e nasul masinii mele". (Simona Ecovoiu)

Andreea Balan a refuzat sa cante pe Litoral


Solista Andreea Balan a refuzat sa mai cante, anul acesta, pe Litoral: "Nu am cum sa ma desfasor pe scenele teatrelor de vara. Mie imi trebuie o scena mare, caci am si dansatori. In plus, fac show-uri adevarate, nu sunt ca manelistii care canta pe loc. Noul meu impresar este Andre, cel care se ocupa si de trupa Voltaj, asa ca am contracte la toate festivalurile mari din tara, dar si in discoteci. Castig de patru ori mai mult decat din cantarile de pe Litoral". Am putea spune ca este un an bun pentru Andreea. S-a logodit cu iubitul ei, cu facultatea cica sta bine, adica nu are restante, iar de spectacole nu duce lipsa. (Simona Ecovoiu)

Bianca a trecut la folclor, pentru 2.000 de dolari


Manelista Bianca Rus, cea despre care se tot scrie ca-i sufla in ceafa Minodorei, a primit o oferta din partea unui fan inrait. Acesta s-a oferit sa suporte cheltuielile unui album de muzica populara, cu precizarea ca melodiile sa fie cantate doar de Bianca: "Nu m-am asteptat la o astfel de propunere. Acelui domn ii place foarte mult vocea mea si s-a gandit ca s-ar potrivi foarte bine si pentru muzica populara. Se pare ca a avut dreptate, intrucat piesele propuse de el, pe care deja le cant la spectacole au foarte mare priza la public. Fanul meu va cheltui 2.000 de dolari pentru album", sustine Bianca. (Simona Ecovoiu)

Basarabeanca Alexa vaneaza bucuresteni


Clubul Twice aduce in concert la Bucuresti, pentru a doua saptamana consecutiv, o stea a muzicii din Republica Moldova. Dupa spectacolul sustinut de Valeriu Croitoru, trupa Queens si Chisinau Balet Show, Rainbow Night-ul din aceasta seara va fi animat de Alexa. Basarabeanca a mai fost in Bucuresti in urma cu cinci luni, la invitatia unui impresar roman. "Am fost uimita de frumusetea baietilor de aici. Cu siguranta, in Chisinau poti gasi mai greu frumuseti atat de exotice. Mi-am promis atunci ca voi reveni", spune Alexa. Baietii de la trupa Queens (Dan Tomescu, Dana International, Peter si Dani Mo) pregatesc si ei numeroase surprize pentru petrecaretii din Twice. (Dana Ciobanu)

DECLARATIA ZILEI
"Cred ca un cantaret mai in varsta da bine langa o fata frumoasa"
Benone Sinulescu e incantat de duetul cu Ana Maria (Demmo).

PICANT
  • Elena de la Mandinga ajuta sinistratii din inundatii. Deocamdata, s-a oferit sa cante gratuit la orice actiune de strangere de fonduri pentru acestia. (D.C.)

  • Oana Zavoranu si-a siliconat sanii, desi o putea salva si un sutien cu buretei. Pepe s-a declarat satisfacut de noul bust al iubitei. (S.E.)

  • Cristina Rus e atat de pasionata de cumparaturi, incat i s-au parut putine 5 ore petrecute pe o strada plina de magazine din Roma.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden